اکرمالسادات زعفرینژاد با حضور در غرفه ایسنا در نمایشگاه هفته پژوهش خراسان رضوی اظهار کرد: هر ساله دانشگاه جامع علمی کاربردی حضور فعالی در نمایشگاه هفته پژوهش دارد و امسال نیز مانند سالهای گذشته، در غرفه دانشگاه جامع که متعلق به تمام مراکز آموزش عالی است، حضور داریم.
وی در مورد محصولات غرفه دانشگاه جامع علمی کاربردی بیان کرد: همیشه تمام مراکز آموزشی دانشگاه جامع در گروه صنعت، خدمات، مدیریت اجرایی و در گروه فرهنگ و هنر، دستاوردهایی برای ارائه دارد؛ زیرا دانشگاهی، مهارتی است و این مهارت میتواند بهصورت خدمات و یا محصول باشد. امسال، همه افراد مراکز صنعتی با دستاورد و اختراع و خیلی با قدرت وارد شدند.
رئیس هیئت امنا و موسس مرکز آموزش عالی فرهنگ و هنر شماره یک خراسان رضوی ادامه داد: در گروه فرهنگ و هنر چیزی به نام اختراع نداریم، بلکه خدمات را به شیوه هنری ارائه میکنیم و از سوی دیگر در غرفه دانشگاه، نمایش اجرامحور و نمایش عروسکی با محوریت مهارت نرم برای مخاطبان مختلف داشتیم که مخاطبین امروز ما، دوره اول و دوم دبستان بودند. همچنین دوبله و گویندگی در غرفه داشتیم و افراد حاضر در نمایشگاه در صورت تمایل، میتوانستند جهت تست صدا و همکاری با ما به غرفه مراجعه کنند.
زعفرینژاد در رابطه با چالشهای موجود در حوزه فرهنگ و هنر اظهار کرد: کار کردن در حیطه فرهنگ و هنر، سهل و ممتنع است؛ به نظر آسان میآید زیرا سلایق و نیازهای مختلف داریم اما یکی از کارهای سخت در فعالیت حوزه فرهنگ و هنر، تشخیص فیلترینگ است که به چه چیزی نیاز داریم نه اینکه چه موردی را دوست داریم. فیلترینگ بین آنچه که می خواهیم و آنچه باید داشته باشیم، بسیار سخت و آسان است؛ آسان از این لحاظ که کافی است درک کنیم همه آنچه میگوییم را خود مصرف میکنیم و خیلی راحت میتوانیم آنچه برای خود و یک انسان، مناسب است را انتخاب کنیم.
وی در رابطه با سختی کار گفت: مشکل از این طرف است که باید بهگونهای خدمات ارائه دهیم تا دیگران هم بپسندند و از آن استفاده کنند. وقتی یک محصول صنعتی را وارد بازار میکنید، چند نفر از آن استفاده و چند نفر ترغیب میشوند که از آن استفاده کنند، اما در فرهنگ چنین اثرگذاری سریعی ندارد، مدت طولانیتری باید مقاومت و استمرار داشته باشید. مرکز ما ۲۱ سال در حال فعالیت است و بنده یاد گرفتم که خودم در ابتدا باید حمایتگر ابتدایی برای بچهها باشم، زیرا باید سکویی برای پرتاب باشد تا از طریق آن اوج بگیرند.
رئیس هیئت امنا و موسس مرکز آموزش عالی فرهنگ و هنر یک خراسان رضوی بیان کرد: دفتر کارآفرینی ما فضایی ایجاد کرده تا افراد از آنجا حالت شتابدهندگی بگیرند و حضور ما در نمایشگاه و ارتباط گرفتن با تمام صنایع، این است که خود و توانایی مرکز، همچنین خدماتی که این حوزه دارد را ارائه دهیم و خدا را شکر که نتیجه خوبی گرفتهایم.
زعفرینژاد با اشاره به تفاهمنامههای ایجاد شده در سه روز نمایشگاه گفت: تفاهمنامههای بسیار خوبی برای بچهها منعقد کردیم و احساس رضایت زیادی داریم. ما با شرکت شهرکهای صنعتی به تفاهمنامهای رسیدیم که برای آنان رشته تخصصی در حوزه فرهنگ تدوین کنیم و با قسمت توسعه بازار به این تفاهم رسیدیم تا بتوانیم با اجرای نمایش، در ارائه مطالب آموزشی آنان تاثیرگذارتر باشیم یعنی توانایی هنرمند بهگونهای ابزار کار صنعت میشود که بسیار خوب است. با آکادمی بازیسازی به تفاهمی رسیدیم که بهطور مشترک بازی تولید کنیم و با شرکتی دیگر برای محصولات ساخته شده قسمت انیمیشن همکاری کنیم و این دستاوردهای ما از دانشگاه است.
وی در رابطه با مهمترین پیام حضور در نمایشگاه گفت: همیشه کارهای بزرگ با قدمهای کوچک آغاز میشود، امکان ندارد که هدفگذاری بزرگ داشته باشیم و با قدم بزرگ به جلو برویم. استمرار با حضور در نمایشگاه حداقل به همین شعار جامه عمل پوشانده و به همه اطرافیان گفتم که وقتی من هنوز خسته نشدم، شما جوانان اجازه خسته شدن ندارید.
رئیس هیئت امنا و موسس مرکز آموزش عالی فرهنگ و هنر شماره یک خراسان رضوی در رابطه با مهمترین دستاورد نمایشگاه تصریح کرد: بهصورت مستقیم شاید دستاورد نمایشگاه خیلی مشهود نباشد اما طی چندین سالی که در نمایشگاه پژوهش بودم، امسال شکیلتر، زیباتر و غنیتر برگزار شد و چشمنواز بود، یعنی حوزه فرهنگ و هنر توانسته حتی غیرمستقیم تاثیرگذار باشد و مستقیم بازتاب آن را میبینیم. اینکه غرفهها حالت جزیره و پنجره داشت یعنی ما باید باهم ارتباط برقرار کنیم و به لحاظ بصری، نمایشگاه تاثیر حوزه فرهنگ و هنر را داشته است.
انتهای پیام
نظرات