مجتبی صارمی امروز ۱۸ آذر ماه در جلسه پدافند غیرعامل که در استانداری لرستان برگزار شد، بیان کرد: کارگروه سایبری و الکترونیک یکی از کارگروههای ۱۱ گانه ذیل شورای پدافند غیرعامل استان است که ۱۲ عضو دارد و براساس چرخه امنیت اطلاعات در حوزههای مختلف انجام میشود.
وی از صدور ۳۰۸ هشدار سایبری در دستگاههای اجرایی لرستان خبر داد و با بیان اینکه رصد و شناسایی تهدایدات مخاطرات سایبری و ارائه توصیه و راهکارهای امنسازی از جمله اقدامات کارگروه سایبری و الکترونیک است، بیان کرد: در این کارگروه مباحث پایداری شبکه و کیفیت سرویسها مورد بررسی و تصمیمات لازم انجام میشود.
رئیس کارگروه سایبری و الکترونیک لرستان با اشاره به نصب تله بدافزار در ۱۶ دستگاه اجرایی لرستان، اظهار کرد: درصدد هستیم که نسل سوم سرورها را نیز در استان پیادهسازی کنیم.
صارمی به طرح ملی غربالگری و بروز رسانی شناسنامه سایبری دستگاههای غیرزیرساخت در استان اشاره کرد و گفت: تاکنون ۵۴ دستگاه اجرایی در این طرح غربالگری شدهاند.
وی از نصب سرورهای «هانینت» در ۱۶ شبکه استان خبر داد و افزود: اولین مرکز پایش امنیت سایبری را با هزینه وزارت ارتباطات در دانشگاه لرستان راهاندازی خواهد شد و بنا به درخواست دستگاههای اجرایی تست نفوذ شبکههای آنان را انجام خواهیم داد.
مدیرکل فناوری و اطلاعات لرستان از راهاندازی آزمایشگاه تخصصی شبکه و امنیت شبکه در استان خبر داد و با بیان اینکه توانمندسازی و ارتقای مهارت تخصصی یکی از موضوعاتی که باید جدی گرفته شود، یادآور شد: در سال ۱۵ دوره تخصصی برای کارشناسان و مسئولان فناوری استان برگزار میشود.
صارمی با اشاره به اینکه سال گذشته حمله سایبری را در شبکه توزیع بنزین کشور و به تبع لرستان داشتیم که با هماهنگی و همکاری خوب بینبخشی، اُورهال کردن جایگاههای سوخت انجام شد، گفت: فیبر نوری منازل شهری و کسبوکارها در دستور کار داریم و در استان ۳۶۰ هزار کاربر خانگی و مراکز آموزشی و درمانی هستند که باید به شبکه پرسرعت در راستای مدیریت پدافندی متصل شوند.
وی بر آمادهسازی مسیرهای جایگزینی فیبر نوری، شبکه مخابراتی و اینترنت تاکید کرد و یادآور شد: برای تمام مسیرهای فیبر نوری جایگزین تعیین شده و این درحالی است که در لرستان فقط مسیر خرمآباد به معمولان فاقد فیبر نوری است که تا پایان سال، عملیات اجرایی آن به اتمام خواهد رسید.
انتهای پیام
نظرات