به گزارش ایسنا، مهدی بابایی در نود و هشتمین جلسه کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران که به منظور دستیابی به شهر ایمن در شهرداری منطقه ۹ برگزار شد؛ با اشاره به وضعیت ایمنی منطقه ۹ شهرداری تهران، گفت: این منطقه در رتبه سوم ارزیابی اجرای طرح پلاک ایمن قرار دارد؛ سه ساختمان در این منطقه از مرحله بحرانی خارج شده و در حال حاضر، ساختمانهای شرکت بستنی پاک و انبار خانه کارگر در وضعیت بحرانی قرار دارند.
وی افزود: ۸ مرکز درمانی نیز در این منطقه جزو ساختمانهای پرخطر بود که با تلاش همکاران، بازدید انجام و ۷ مرکز تأییدیه دریافت کردهاند.
بابایی با اشاره به اجرای طرح پلاک ایمن در شهر تهران خاطر نشان کرد: منطقه ۹ در رتبه سوم ارزیابی اجرای طرح پلاک ایمن قرار دارد.
وی با بیان اینکه یک گود پر خطر در منطقه ۹ وجود دارد، اظهار کرد: این گود متعلق به وزارت دفاع است که این مورد و موضوع ناایمنی شرکت بستنی پاک در دست اقدام قضایی برای رفع مشکلات احتمالی است.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت ۱۲۹ ساختمان بحرانی شهر تهران افزود: ۱۲۹ ساختمان بحرانی باید تا پایان سال ۱۴۰۲ ایمن سازی میشد که در حال حاضر تعداد آنها به ۶۸ ساختمان رسیده است.
وی ادامه داد: از آنجا که این ساختمان ها بیشتر مسکونی و برخی نیز متعلق به نهادها و دستگاهها هستند؛ ایمن سازی آنها با سختی انجام می شود و در این حوزه عقب ماندگی ۹ ماهه وجود دارد.
بابایی اولویت اصلی برنامه چهار ساله چهارم را کاهش ریسک و حادثه عنوان کرد و گفت: کاهش حادثه با ورود مناطق شهرداری به این موضوع و اولویت قرار دادن پیشگیری، در شهر تهران محسوس است.
بابایی اظهار کرد: به موضوع پیشگیری از بحران در گذشته کمتر توجه میشد اما در این دوره مدیریت شهری، حوادث کاهش یافته و باید هر ناحیه حداقل سالی ۱۰ ساختمان پر خطر را نیز تعیین تکلیف کنند.
رئیس کمیته ایمنی و مدیریت بحران شورای اسلامی شهر تهران افزود: در دنیا رتبه یکم تعداد ایستگاههای آتش نشانی را داریم؛ اما این موضوع افتخار آمیز نیست. بلکه باید تمام اقدامات به پیشگیری از حوادث منجر شود.
براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، بابایی تأکید کرد: احصای ایمنی کالبدی ساختمان ها نیز از اقدامات مناسبی است که با کمک مدیریت بحران انجام و در نهایت به فرهنگسازی افزایش ایمنی در شهر منجر میشود.
انتهای پیام
نظرات