• شنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403091711992
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هشدار داد:

پرهیز از مصرف روغن کنجد استخراج شده از دستگاه‌های روغن‌گیری

پرهیز از مصرف روغن کنجد استخراج شده از دستگاه‌های روغن‌گیری

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: هم استانی‌ها از مصرف روغن کنجد تصفیه نشده که در حضور مشتری روغن‌گیری می‌شوند، به دلیل آلودگی میکروبی و وجود کپک خودداری کنند.

منیر افتخاری نیا در گفت وگو با ایسنا، افزود: روغن کنجدی که در خیابان‌های سطح شهر در حضور مشتری گرفته می‌شود و دستگاههای روغن کشی در مغازه‌های خود دارند به دلیل حرارت ندیدن و بوجاری نکردن کنجدها، روغن حاصله حاوی باکتری، قارچ و ترکیبات مضر برای سلامت انسان است.

وی ادامه داد: روغن کنجد یکی از سالم ترین انواع روغن‌هاست به شرطی که تصفیه شده باشد یعنی صنعتی باشد، زیرا روغن کنجد بکر به دلیل عدم حذف آفت کش ها، میکروارگانیسم ها و سموم قارچی از آن، توسط مختصصین تغذیه توصیه نمی‌شود.

وی افزود: بنابراین لازم است خانواده ها فقط از روغن کنجد صنعتی که تولید کارخانجات روغن است برای مصرف استفاده کنند.

افتخاری نیا گفت: مصرف روغن کنجد یا محصولات کنجد می تواند سلامت انسان را بهبود بخشد، از جمله اثرات ضد التهابی و ضد سرطانی، فشار خون و اثرات کاهش دهنده چربی سرم، مهار رشد و تکثیر سلول های سرطان روده بزرگ را دارد.

وی عنوان کرد: روغن کنجد تصفیه شده دارای اسیدهای چرب امگا 6 و امگا9 به میزان مساوی، ویتامین های A و D و E، فیتواسترول ها، آنتی اکسیدان های طبیعی، مقاومت بالا در برابر اکسیداسیون و حرارت می باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha