مجید گلشنی امروز (چهارشنبه ۱۴ آذر ماه) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: از آذر سال ۱۴۰۱ تاکنون، ۲۴ واحد صنعتی در حوزه نساجی و پوشاک، ۷ واحد در زمینه تولید کاغذ، ۹ واحد در زمینه تولید انواع شوینده و ۶ واحد تولید سیم و کابل تکمیل و در سطح استان آغاز به کار کردهاند.
وی یادآور شد: در این مدت گزارش مطالعه زنجیرههای راهبردی استان در زمینه صنایع نساجی و پوشاک، صنایع سیم و کابل، صنایع کاغذسازی و صنایع تولید شویندهها تدوین و برنامه عملیاتی در جهت تعمیق زنجیره و رفع حلقههای مفقوده ارائه شده است.
وی از تدوین دو سند تفصیلی راهبردی تحول صنعتی و معدنی استان خبر داد و افزود: تبیین پروژههای صنعتی و معدنی و ارائه برنامههای عملیاتی در جهت تحقق رشد ۱۰.۹ درصدی بخش صنعت و معدن استان طی سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ صورت گرفته است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان ادامه داد: گزارش تفصیلی بهرهوری عوامل تولید صنعتی و محاسبه بهرهوری انرژی برق، گاز، فراوردههای نفتی، آب، نیروی کار و موجودی سرمایه در بخش صنعت به تفکیک گروه فعالیتهای دو رقمی و شناسایی گروه فعالیتهای دورقمی با بهرهوری پایین در هریک از عوامل تولید تدوین گردیده و دلایل موفقیتها و عدم موفقیتها شناسایی و چالشهای موجود، راهبردها و برنامههای عملیاتی ارتقای بهرهوری ارائه شده است.
وی در خصوص اقدامات صورت گرفته در راستای تکمیل زنجیره ارزش نساجی و پوشاک در استان، گفت: اقدامات کشت آزمایشی پنبه در استان و رفع مشکل واردات آن و نیز برگزاری رویداد استانی نساجی کامپوتکس در سال ۱۴۰۲ و اولین رویداد ملی نساجی کامپوتکس در سال ۱۴۰۳ از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا بود.
مدیرکل صمت در ادامه در خصوص تسهیلات پرداختی به واحدهای صنعتی استان، عنوان کرد: در مجموع به ۷۴ واحد به مبلغ ۷۵۷ میلیارد تومان از محل منابع تسهیلات تبصره ۱۸ جهت تامین مالی طرحها و واحدهای صنعتی پرداخت شده است.
گلشنی ادامه داد: طی دو سال اخیر شاهد توسعه شهرک شهید شهریاری در راستای ایجاد توازن سرمایهگذاری و هدایت سرمایهگذاری به غرب استان بودیم، این شهرک صنعتی با مساحت ۴۳۷ هکتار با قابلیت توسعه تا ۱۰۰۰ هکتار و استقرار ۵۲۰ واحد صنعتی در زونهای مختلف است که در حال حاضر طرحهای مهمی از جمله نگین سبز پایدار، پویا پلیمر و طرح تولید ماشین آلات سنگین معدنی استقرار یافتهاند.
انتهای پیام
نظرات