• چهارشنبه / ۱۴ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۰۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403091410126
  • منبع : نمایندگی اردبیل

دو کتاب با عنوان «طرح‌های مطالعاتی در حوزه شیلات استان اردبیل» رونمایی شد

دو کتاب با عنوان «طرح‌های مطالعاتی در حوزه شیلات استان اردبیل» رونمایی شد

ایسنا/اردبیل با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی و مدیر کل شیلات استان اردبیل در نخستین روز از هشتمین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته از دو طرح شیلاتی استان اردبیل رونمایی شد.

محمد اله بخش ۱۴ آذر در آیین رونمایی از مطالعات و امکان سنجی احداث شهرک های شیلاتی و فرصت های سرمایه گذاری در حوزه شیلات استان اردبیل گفت: دو کتاب در حوزه ایجاد و توسعه مجتمع های آبزی پروری، تنوع بخشی به تولیدات استان و استفاده بهینه از منابع آبی در مسیر توسعه و اشتغال پایدار با عناوین «مطالعات امکان سنجی ایجاد شهرک ماهیان زینتی، زالو طبی و ریز جلبک» و «مطالعه امکان سنجی ایجاد مجتمع های آبزی پروری در حاشیه رودخانه های قزل اوزن، گیوی چای و اهر چای» با همکاری اداره کل شیلات استان اردبیل و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان منتشر شد.

اله بخش، هدف از تالیف این کتاب را معرفی فرصت های سرمایه گذاری مبتنی بر پژوهش های علمی و داده های مستدل میدانی در مسیر توسعه پایدار آبزی پروری عنوان و بر رویکرد پژوهش محور اداره کل شیلات استان تاکید کرد.

مدیرکل شیلات استان اردبیل افزود: این کتاب به گونه‌ای نگارش شده که ابتدا مفاهیم و اصول علمی نمونه‌برداری در آن شرح داده شده و نگارش این گزارش ها همانند تمام مطالعات و اسناد علمی دارای اعتبار مبتنی بر قالب مورد توافق مراکز علمی و دانشگاهی بوده و پس از مقدمه، مرور منابع، مواد روش و نتایج در بخش نهایی با نگاه به نتایج بدست آمده به شکل مفصل به بحث و تحلیل نتایج پرداخته و در نهایت نتیجه گیری کرده و پیشنهاد های علمی و عملی را در خصوص موضوع ارائه داده اند.

وی ادامه داد: همچنین بخشی از این کتاب به پیشنهاد علمی و فنی در خصوص چالش های احتمالی پیش روی توسعه بخش آبزی پروری در حوزه مطالعاتی، عناوین تکمیلی برای مطالعات آینده را در مسیر آمایش کامل سرزمینی و تکمیل الگوی مناسب توسعه اختصاص دارد.

این مقام مسئول اظهار کرد: این کتاب علاوه بر ترسیم سیمای زیستی و توان توسعه حوزه مطالعاتی با تکیه بر ابزار دانش می تواند محل مراجعه و سند معتبر برای استفاده پژوهشگران، سرمایه گذاران و کارآفرینان باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha