• سه‌شنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1403091309065
  • خبرنگار : 71560

پزشکیان در همایش بین‌المللی بیمه و توسعه:

همه از ناترازی حرف می‌زنیم، اما می‌گوییم به هیچ چیز دست نزنیم/عده‌ای نان شب ندارند و عده‌ای با رانت برخوردارتر می‌شوند

همه از ناترازی حرف می‌زنیم، اما می‌گوییم به هیچ چیز دست نزنیم/عده‌ای نان شب ندارند و عده‌ای با رانت برخوردارتر می‌شوند

رئیس جمهور گفت: همه از ناترازی صحبت می کنیم اما می گوییم به هیچ چیزی دست نزنیم. یعنی روز به روز ناترازی بدتر شود، یک روزی باید مشکل را حل کنیم. کی؟ زمانی که افتادیم و مردیم؟

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان در سی‌ویکمین همایش ملی و دوازدهمین همایش بین‌المللی بیمه و توسعه اظهار کرد: ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) باید بگویم آنچه که شما هدف قرار دادید رضایتمندی و اعتماد مردم است. جلسه‌ای نباشد که ما در دولت به مدیران و وزرا نگوییم کاری کنید که مردم راضی باشند. بنده تصورم این است که اگر دستورها و رهنمودهای حضرت علی را اجرا کنیم نباید در جامعه نارضایتی داشته باشیم.

وی بیان کرد: حضرت علی (ع) به مالک می گویند دلیل اینکه درست یا غلط هستی این است که مردم درباره تو چه می گویند. بخشی که در مدیریت و اجرا داریم همان انصاف است. ما انصاف را در تمام سطوح و مقررات و قوانین می خواهیم. اگر می خواهیم حکومت اسلامی باشد باید انصاف را رعایت کنیم. برای رسیدن مردم به آرامش باید انصاف را رعایت کنیم. حضرت علی (ع) خدا و مردم را یک طرف می گذارد و مالک و دار دسته آن را طرف دیگر می گذارد. می گوید هرچه برای خود و قوم و خویش خود می خواهی برای مردم همان آن را بخواه.

رئیس جمهور ادامه داد: اگر ما نیز اینگونه عمل کنیم آیا مردم از ما ناراضی می شوند؟ آنچه که برای جناح و دسته خود مزیتی می دهم باید به جناح مخالف هم آن مزیت را بدهم. باید با همه بر اساس انصاف عمل کنیم. اگر اینگونه باشیم یک جامعه سالم و انسانی خواهیم داشت. در خصوص بیمه آنچه که به ذهنم می رسد این است که ما در حوزه بهداشت و درمان خیلی چالش داریم، اما این به انصاف باز می گردد.

وی در ادامه بیان کرد: اکنون همه بیمه هستند و خدماتی از تامین اجتماعی می گیرند. یک فرد در منطقه محروم پول خود را دیر دریافت می کند، اما فردی در تهران از بیمارستان میلاد بهترین خدمات را می گیرد. یا بیمه تکمیلی را درست کردیم که زیرمیزی است که روی میز داده می شود. همان عملی که در بیمارستان دولتی با تعرفه ۱۰ تومن انجام می دهیم در خصوصی با تعرفه ۱۰۰ تومن انجام می دهیم و ساختار کشور را در ارائه خدمت به هم می ریزیم.

پزشکیان افزود: یعنی بی عدالتی و بی انصافی در جامعه هست. در دولتی هم زیرمیزی و سکه می گیرند تا عمل کنند. این به نگاه مدیریتی ما باز می گردد. بر اساس قانون بیمه بهداشت و درمان، همه باید در یک چارچوب، یک بسته و با یک کیفیت خدمات دریافت کنند؛ نه اینکه فردی در منطقه دورافتاده خدمتی پایین تر دریافت کند. یعنی کسی که صدایش بلندتر است بیشتر خدمت می گیرد و کسی که صدایش پایین تر هست خدمت نمی گیرد. وظیفه بیمه این است که مدیریت کند تا کسی که دارد می افتد و زیر خط فقر می رود به او کمک شود. در سیستم بهداشت و درمان، خطر اقشار ضعیف را تهدید می کند. ما از سهم بیمه پایه برداشته و به تکمیلی می دهیم.

رئیس جمهور تصریح کرد: بیمه علم است. علم عدد و رقم است. نمی شود با اعداد و رقم دعوا کرد. دیروز در صدا و سیما گفتم تمام دعوا این است که نمی شود با مسکن ادامه داد. باید نسخه درست نوشت. همه از ناترازی صحبت می کنیم اما می گوییم به هیچ چیزی دست نزنیم. یعنی روز به روز ناترازی بدتر شود، یک روزی باید مشکل را حل کنیم. کی؟ زمانی که افتادیم و مردیم؟ علم می تواند برای این مشکلات راه حل دهد.

وی در ادامه تاکید کرد: اینکه فکر کنیم به قله رسیدیم همان جا است که اشتباه کردیم. اینکه فکر کنیم بهترین هستیم برای رفتن به جلو راهی نیست. من باور دارم که عبادت خدا یعنی عبادت بی نهایت. یعنی همواره راه برای رفتن است و جایی برای رسیدن نیست. تا زمانی که انسان زنده هست می تواند تغییر کرده و به جلو برود. رفتن را نباید فراموش کنیم. لحظه ای که تصور کردیم بهترین شدیم، دیگر مرگ خود را امضا کردیم.

پزشکیان در ادامه خاطرنشان کرد: این باور هست که ما را حرکت می دهد. اگر نپذیریم در سطح پایین خواهیم ماند. شما به عنوان کارشناسان و مدیران می توانید کمک کنید تا بتوانیم ناترازی ها را حل کنیم. همه می گوییم ناترازی هست اما می گوییم به هیچ چیز دست نزنید. پس چه کار کنیم؟ نمی شود مملکت را اداره کنیم و ۱۵۰ میلیارد دلار یارانه پنهان را غیر منصفانه دهیم. یک عده نان شب نداشته باشند اما یک عده با رانت برخوردارتر شوند. مدام مسکن زدیم. هر بیماری درمان خاص خود را دارد. در اقتصاد برای حل مشکلی درمان وجود دارد. باید بپذیریم که درمان شروع شود. باید با مردم گفت وگو کنیم. مطمئن شویم که به اقشار آسیب پذیر فشار وارد نشود. این تورم است که اقشار ضعیف جامعه را تحت فشار قرار می دهد.

وی در ادامه بیان کرد: ما در دولت قول می‌دهیم بر اساس انصاف رفتار کنیم. تلاش داریم می کنیم که با انصاف با دوستان و رقبای خود برخورد کنیم. ما مثل گذشته نگفتیم همه مدیران را بیرون بریزید. نگفتیم این چپ و این راست هست. ما با شما با اننصاف برخورد می کنیم و شما هم راهی پیدا کنید و با مردم با انصاف برخورد کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۳ ۱۱:۴۹

سلام علیکم پیشنهاد می گردد در راستای تقویت وفاق ملی و تحکیم وحدت اسلامی از تحصیلکردگان و دانشگاهیان بلوچ اهل سنت به عنوان سفیر یا رایزن فرهنگی و اقتصادی در یکی از کشورهای اسلامی خصوصا بلاد عربی استفاده نمایید. با تشکر فراوان

avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۳ ۱۲:۰۷

شما جلوی رانت و فساد بگیر همه چیز حل میشه! احتیاج نیست بنزین گرون بشه! شما ازقشر ضعیف جامعه هزار جور مالیات و ارزش افزوده و عوارض میگیری نمونش ماشین به بهانه حمایت از تولید داخل ماشین که ارزشش کمتر از 100 میلیون 500 میلی.ن میفروشینش اینه رانت