• سه‌شنبه / ۱۳ آذر ۱۴۰۳ / ۰۹:۱۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403091308983
  • خبرنگار : 50294

معاون اجتماعی سپاه بیت‌المقدس کردستان عنوان کرد

کمبود اعتماد به نفس شالودە تمام آسیب‌های اجتماعی

کمبود اعتماد به نفس شالودە تمام آسیب‌های اجتماعی

ایسنا/کردستان معاون اجتماعی سپاه بیت‌المقدس استان کردستان نبود عزت نفس، اعتماد به نفس، خود تحقیری و خود کم بینی را شالودە تمام آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیازمند تقویت روحیە معنوی، آرامش، انس و مودت بین زن و شوهر و تحکیم بنیان خانوادە است.

سرهنگ مسعود ولی‌ئی در جریان بازدید از خبرگزاری ایسنا کردستان، با اشاره به عملکرد ضعیف قانون در بحث مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: همچنین در حوزه درمان اقدامات موثری صورت نگرفته است و قریب به ۹۰ درصد از افراد بهبود یافته بعد از ترک، مجددا به چرخه اعتیاد باز می‌گردند، دلیل این امر هم این است که ما برای زندگی بعد از ترک اعتیاد فرد هیچ برنامه و اشتغالی در نظر نگرفته‌ایم، به همین دلیل وقتی فرد بدون داشتن شغل و درآمد کافی به چرخه اجتماع باز می‌گردد، مجددا به دام اعتیاد گرفتار می‌شود.

وی با اشاره به وجود یک هزار معتاد متجاهر در استان کردستان بیان کرد: ایجاد اشتغال برای یک هزار معتاد متجاهر در داخل استان کار غیر ممکنی نیست و با اشتغالزایی برای این افراد بسیاری از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی داخل جامعه حل خواهد شد.

سرهنگ ولی‌ئی ادامه داد: یکی از دیدگاه‌های ما به مقوله ترک اعتیاد، بر ترک اعتیاد خانگی یا گیاه درمانی متمرکز است که این مهم در برخی از شهرها اجرایی و نتایج مثبت بسیاری را به همراه داشته است.

ضرورت گفتمان‌ سازی در زمینه هویت حقیقی زن مسلمان

سرهنگ ولی‌ئی در ادامە برندسازی و هویت‌یابی زن مسلمان را راهی برای احیای هویت ایرانی-اسلامی دانست و اظهار کرد: طرح عفاف و حجاب و علاقه‌مند کردن جوانان به پوشش ایرانی - اسلامی موفق نخواهد بود مگر اینکە در وجود زن احساس ارزشمندی را تقویت کرد.

وی همچنین بر ضرورت گفتمان‌سازی در زمینه هویت حقیقی زن مسلمان تاکید و عنوان کرد: در این خصوص تفاهم‌نامەهای متعددی با آموزش و پرورش، دانشگاە‌ها، نهادهای فرهنگی؛ در راستای ایجاد گفتمان‌سازی اسلامی بر اساس هویت حقیقی زن منعقد شدە است.

سرهنگ ولی‌ئی با اشارە بە اینکە کارهای فرهنگی و همایش‌های متعددی در خصوص بحث حجاب و عفاف در جامعە صورت گرفتە است، افزود: باید با ایجاد خودباوری، خودسازی، بازیابی خویش، افزایش اعتماد به نفس در زنان هویت یابی آنان را تقویت و احساس ارزشمندی زن و مادر را در وجود آنان بار دیگر بیدار کرد.

معاون اجتماعی سپاه بیت‌المقدس استان کردستان نبود عزت نفس، اعتماد بنفس، خود تحقیری و خود کم بینی را شالودە تمام آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نیازمند تقویت روحیە معنوی، آرامش، انس و مودت بین زن و شوهر و تحکیم بنیان خانوادە است، زیرا بدون خانوادە جامعەای نخواهد بود و بدون زن و مرد نیز خانوادەای وجود نخواهد داشت.

سرهنگ مسعود ولی‌ئی تصریح کرد: امروزە دشمن یک بهشت رسانەای را در راستای تجمل‌گرایی و مادی‌گرایی در سراسر دنیا راەاندازی کردە کە هدف آن ایجاد احساس کمبود، کاهش اعتماد بنفس و عزت نفس و از بین رفتن روحیە شکرگزاری بین جوانان است.

کمبود اعتماد بنفس شالودە تمام آسیب‌های اجتماعی

نواحی منفصل شهری مولود آسیب‌های اجتماعی

وی در ادامە بە معضل گسترش نواحی منفصل شهری در شهر سنندج گریزی زد و گفت: قریب بە ٥۲ درصد از جمعیت شهر سنندج در نواحی منفصل شهری همچون نایسر و ننلە زندگی می‌کنند کە بە کانون اصلی آسیب‌های اجتماعی تبدیل شدە است.

رسالت رسانە تبیین شرارت‌ها و فریب‌های دشمن است

ولی‌ئی با بیان اینکە امروز رسالت رسانە دشوارتر از هر زمان دیگری است، عنوان کرد: رسالت امروز رسانە تبیین توطئەها و ترفندها و شرارت‌های پنهان دشمن علیە جوان ایرانی است، زیرا با تبیین توطئەها و ترفند دشمنان مردم بە این نتیجە خواهند رسید کە رسانە‌های معاند و فضای مجازی همگی توطئە دشمن علیە آن‌ها است.

معاون اجتماعی سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با اشارە بە اینکە خانوادەهای با اصالت کم‌تر در معرض آسیب‌های اجتماعی قرار می‌گیرند، افزود: تقویت روحیە معنوی، نماز خواندن و روی آوردن بە قرآن کریم در تقویت روحیە اعتماد بنفس، کاهش استرس و اضطراب و جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی بسیار حائز اهمیت است.

ضعف خانواده ریشه اصلی انواع آسیب‌های اجتماعی

سرهنگ ولی‌ئی ریشه اصلی بسیاری از آسیب‌های اجتماعی را ابتدا در خانه و خانواده دانست و گفت: بیشترین مکان و اجتماعی کە کودک در آن روزگار خود را سپری می‌کند، کانون خانوادە است و اگر والدین بتوانند فرزندشان را مدیریت کنند و خود نیز به خوبی رفتار کنند، بە الگوی مناسبی برای فرزندان خود تبدیل می‌شوند.

وی یکی از دلایل اصلی خودکشی و فرار جوانان از محیط خانوادە را خود والدین دانست و اظهار کرد: متاسفانە پدر و مادرها الگوی درستی برای فرزندان خود نیستند؛ پدر و مادر می‌بایست برای اقناع فرزند خود در رابطە با نوع پوشش، از روش توهین و سرکوب بپرهیزند و در عوض برای اقناع آن‌ها از راە گفتمان صحیح وارد شوند.

وی یکی از دلایل انحراف جوانان را نبود عزت نفس دانست و گفت: اینکە امروزە کشور ایران بیشترین سرانە مصرف لوازم آرایشی، استفادە از بوتاکس و انجام عمل‌های زیبایی را در دنیا دارد، نشان از عدم تقویت عزت نفس در بین جوانان و نوجوانان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha