• دوشنبه / ۱۲ آذر ۱۴۰۳ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1403091208014
  • خبرنگار : 30163

کاهش چشمگیر زمان تشخیص شوک قلبی

ابتکاری برای نجات بیماران قلبی در شرایط بحرانی

ابتکاری برای نجات بیماران قلبی در شرایط بحرانی

تشخیص زودهنگام بیماری‌های قلبی می‌تواند جان بیماران را نجات دهد، اما برخی از این بیماری‌ها به دلیل علائم پیچیده و متغیر، ممکن است به‌موقع شناسایی نشوند. یکی از این شرایط خطرناک، شوک قلبی است که اگر به‌سرعت تشخیص داده نشود، ممکن است خطرات جدی برای بیمار ایجاد کند.

به گزارش ایسنا، شوک قلبی معمولاً در افرادی رخ می‌دهد که دچار سکته قلبی شده‌اند و از جریان کافی خون در بدن رنج می‌برند. این وضعیت، گرچه نادر است، اما عوارض شدیدی دارد و نیازمند تشخیص سریع و درمان فوری است. تأخیر در شناسایی علائم این مشکل می‌تواند منجر به افزایش خطر مرگ یا آسیب‌های طولانی‌مدت شود. به همین دلیل، پژوهش‌های گسترده‌ای در سراسر جهان برای یافتن راهکارهای بهتر در مدیریت این بیماری انجام می‌شود.

پژوهشگران یک بیمارستان تخصصی در شمال تگزاس در تلاش برای بهبود فرایند تشخیص این بیماری، تحقیقاتی را انجام داده‌اند. این پژوهش به سرپرستی دکتر سوزان کرایس، مدیر ارشد پرستاری و خدمات بیمارستانی، و با تمرکز بر آموزش پرستاران و استفاده از فناوری‌های نوین انجام شده است. هدف آن‌ها افزایش آگاهی کادر درمانی از نشانه‌های اولیه شوک قلبی و بهبود سرعت واکنش در شرایط اورژانسی بود.

در این پروژه، پرستاران، آموزش‌های کوتاهی دریافت کردند تا علائم اولیه شوک قلبی را به‌سرعت شناسایی کنند و فرآیند هشدار به تیم درمانی را فعال نمایند. همچنین از یک سیستم پیام‌رسانی پیشرفته و ابتکاری استفاده شد که اطلاعات را به تیم تخصصی منتقل می‌کرد. این سیستم، امکان بررسی روندها و اصلاح رویه‌های درمانی را نیز فراهم کرد.

نتایج این مطالعه نشان می دهند که زمان تشخیص بیماران بستری با شوک قلبی، از حدود ۱۸ ساعت به ۸ ساعت کاهش یافت. همچنین، برای بیمارانی که از سایر بیمارستان‌ها منتقل می‌شدند، زمان پذیرش کاهش چشمگیری داشت و از حدود ۱.۵ ساعت به تنها ۲۰ دقیقه رسید.

اگرچه کاهش زمان تشخیص بهبود چشمگیری در روند مدیریت بیماری ایجاد کرد، اما این مطالعه نشان داد که میزان مرگ‌ومیر و طول مدت بستری تغییر چندانی نداشته است. این احتمالاً به دلیل کوتاه بودن دوره مطالعه و محدودیت تعداد بیماران بوده و توسط محققان در دست بررسی است.

اهمیت این یافته‌ها در بهبود رویه‌های درمانی و شناسایی زودهنگام بیماری‌های قلبی بسیار برجسته است. این رویکرد نه‌تنها موجب ارتقای کیفیت مراقبت از بیماران می‌شود، بلکه می‌تواند الگویی برای سایر مراکز درمانی باشد.

گفتنی است، نتایج این تحقیق در نشریه معتبر Critical Care Nurse منتشر شده و بیمارستان مربوطه نیز در برنامه ملی ثبت شوک قلبی انجمن قلب آمریکا مشارکت کرده است تا با تبادل داده‌ها، به استانداردسازی مراقبت‌های پزشکی کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha