این روزها، مازندران بار دیگر معطر به رایحه خوش آلالههای به خون خفتهای که آمدهاند تا چند روزی حال و هوای دل و شهرهایمان را زهرایی و حسینی کنند.
هر محله و کوچهای، هر مدرسه و مسجدی در پایتخت علویان این روزها میزبان کبوتران سبکبالی است که در هشت سال دفاع مقدس رها و آزادانه برای دیدار با معشوق خود، در جبهههای حق علیه باطل سر از پا نشناختند و نامی به وسعت تاریخ دارند، نامی که در آسمان ایران و جهان میدرخشد تا روشنگر راه امروز و فردایمان باشند.
شهدای خوشنامی که همرزم ۱۴ هزارو۵۰۰ شهید از دیار غیور مردان لشکر همیشه فاتح ۲۵ کربلا، از سردار شهید طوسی، حاج بصیر و سردار طاهری گرفته تا محمد بلباسی و روح اله صحرایی شهدای مدافعان حرم که سند سرافرازی و افتخار این دیار در تاریخ پرافتخار نظام مقدس جمهوری اسلامی خوش میدرخشند.
کاروان پیکرهای مطهر هفت شهید گمنام دوران دفاع مقدس صبح سهشنبه ششم آذر با حضور نیروهای مسلح، پیشکسوتان دفاع مقدس، خانوادههای شهدا و اقشار مختلف مردم در لشکر عملیاتی ۲۵ کربلا مورد استقبال قرار گرفت.
پیکرهای مطهر این شهدا به مدت ۱۰ روز در شهرهای مختلف مازندران میهمان مردم ولایتمدار و شهید پرور خواهد بود.
مراسم وداع استانی این شهدا چهارشنبه ۱۴ آذر بعد از نماز مغرب و عشاء در حسینیه عاشقان کربلای سپاه ساری برگزار میشود.
تشییع استانی پیکرهای مطهر هفت شهید گمنام نیز روز پنجشنبه ۱۵ آذر مصادف با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و همزمان با سراسر کشور از ساعت ۹ صبح از میدان ساعت ساری تا میدان امام راحل برگزار میشود و پس از تشییع در مرکز استان برای خاکسپاری به شهرهای تنکابن، فریدونکنار، بابل، قائمشهر، نکا، بهشهر و بابلسر منتقل خواهد شد.
مشق شهدایی دانش آموزان مازندرانی با همسنگران بهشتی
و اما این روزها مدارس مازندران، صحنه دلدادگی و عشق دانش آموزان نسل دهه هشتاد و نودی به شهدا است، دانش آموزانی که چون پروانه گرد شمع شهدای گمنام میچرخند و نور و روشنی را با توسل و توکل طلب میکنند و چه زیباست شمع وجود این شهدا که در آتش عشق سوختند و به قله «عند ربهم یرزقون» رسیدند.
پیکر پاک این هفت شهید گمنام دوران هشت سال دفاع مقدس، این روزها، هر مدرسه، مسجد و مکتبی، منتظر مفتخر میزبانی از آنان است.
دانش آموزانی که زیر علم پیکر مطهر این شهید گمنام قرار گرفتند، تا دلشان و روحشان با صیقل راحیه شهادت، آرام و قرار گیرد.
تشییع پیکر پاک لاله گمنام وطن در دبیرستان پسرانه شاکری آمل، اما حال و هوای دیگری داشت. دانشآموزان این دبیرستان که اغلب عضوی از خانواده بزرگ و یا بستگان شهدا هستند، با گل و گلاب و اسپند برای استقبال از پیکر مطهر یکی از این شهدای گمنام اما خوشنام به شایستگی میزبانی و همچون نگینی سرباز پرافتخار وطن را درآغوش گرفتند.
علیرضا عزیزکمالی، یکی از دانشآموزان این مدرسه که همراه با جمعی از همکلاسیهایش با سربند «یازهرا» در مراسم استقبال از شهید شرکت کرده میگوید: «صاحب اصلی مدرسه، شهدا هستند و ما امروز نه میزبان که مهمان این شهید بزرگوار هستیم.»
وی، با توصیف وصف نشدنی از حضور این شهید گمنام در این مدرسه گفت: امروز هر آنچه ما داریم، از آرامش و امنیت کشورمان مدیون خون پاک شهدا است.
وی افزود: ما دانش آموزان امروز، با درس خواندن و پایبندی به فرهنگ ایثار و شهادت، با تمام وجود ادامه دهنده راه این شهدای والامقام خواهیم بود.
تابوت شهید خوشنام دیگری وارد دبیرستان شاهد آمل میشود، دانشآموزی که برادرزاده یکی از شهدای جنگ تحمیلی است، حال و هوایش از لحظهای که چشمش به تابوت شهید میافتد را اینطور شرح میدهد، «بهخودم قول داده بودم وقتی چشمم به تابوت شهید میافتد، گریه نکنم اما لحظهای که تابوت شهید گمنام را دیدم به این فکر کردم که الان مادرش، پدرش، خواهر و برادرش کجا هستند؟ چه حسی دارند؟
و با این افکار بیاختیار اشک از چشمانم سرازیر و این شعر در ذهنم تداعی شد که «ای پر شکسته مرغ پریشان کیستی / ای ماهپاره شمع شبستان کیستی؟»
برپایی موکب عزاداری و نمایشگاه تصاویر شهدا، تهیه آش نذری، درست کردن دالان گل سرخ در مسیر ورود پیکر شهید به مدرسه و دهها برنامه دیگر حاصل چند روز تلاش دختران دبیرستان شاهد آمل برای استقبال از شهید گمنام بود.
رییس اداره آموزش و پرورش شهرستان آمل هم در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایسنا گفت: در چند روز اخیر، مدارس این شهرستان همانند دیگر مناطق استان با حضور حماسی و شهدایی دانش آموزان، میزبان شهدای گمنام بوده است.
حجت الاسلام محمدعلی ابراهیمزاده با بیان اینکه در اینگونه مراسم صحنههای زیبایی از استقبال دانش آموزان از شهدای گمنام به نمایش گذاشته شد، تصریح کرد: حضور شهدای گمنام در مدارس و در بین دانش آموزان تاثیرات بسیار مثبتی در تقویت روحیه معنوی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مدارس برجای گذاشته است.
وی یادآورشد: همه ما وظیفه داریم با روشنگری در رابطه با شناساندن شهدا به نسل امروز نقش خویش را ایفا کنیم.
انتهای پیام
نظرات