به گزارش ایسنا، پیش از این، این شرکت موفق شده بود تا با استفاده از فناوری نانوحباب اقدام به تصفیه پسابهای صنعتی کند و این کارخانه پروتئینی برای استفاده از این فناوری پیشگام شد.
ابوالفضل یحیی، مدیرعامل این کارخانه پروتئینی با اشاره به دستاوردهای این شرکت در زمینه تصفیه پساب با نانوحباب، اظهار کرد: این یک شرکت دانشبنیان ایرانی موفق شده پسابهای صنعتی را با نانوحباب تصفیه کند و از آنجایی که ما با این مشکل مواجه بودیم، وارد رایزنی برای استفاده از این فناوری شدیم.
سید عباس کاشانچی، مدیر فنی این شرکت دانشبنیان در این باره گفت: نانوحبابها پس از وارد شدن به پساب، دچار فروپاشی شده و انرژی خود را به پساب میدهند. این انرژی باعث جداسازی چربیها و شکست ماکرومولکولها میشود.
وی افزود: در بخش چربیگیری مکانیکی، این نانوحبابها موجب میشوند ذرات چربی که به هم چسبیدهاند، روی سطح آب بیایند و با این کار به سادگی میتوان این لختهها و چربیها را جداسازی کرد.
به نقل از ستاد نانو، کاشانچی خاطر نشان کرد: در این سامانه از اپوکسیهای نانویی برای طراحی مخازنی استفاده شده که طول عمر بالایی دارد. از فناوری نانو ازن نیز در این دستگاه استفاده شده تا آلودگی میکروبی به حداقل برسد.
پساب خروجی این شرکت پروتئینی روزانه ۴۰۰ هزار لیتر است که حالا با احداث تصفیهخانه نانویی، پساب تصفیه شده با این دستگاه به آبی تبدیل شده که دوباره قابل استفاده در خط تولید این شرکت است.
انتهای پیام
نظرات