• چهارشنبه / ۷ آذر ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403090705160
  • منبع : نمایندگی فارس

مشاور امور بانوان وزارت آموزش و پرورش خبر داد:

جذب بیش از ۲۵۰۰ مدرس آموزش خانواده در آموزش و پرورش

جذب بیش از ۲۵۰۰ مدرس آموزش خانواده در آموزش و پرورش

ایسنا/فارس مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش از جذب بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر به جمع مدرسان آموزش خانواده در آموزش و پرورش طی سال جاری خبر در سطح کشور خبر داد.

عاطفه سادات مدبرنژاد امروز، ۷ آذرماه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش فارس که در حاشیه سفرش به شیراز برگزار شد، با بیان اینکه توانمندسازی خانواده‌ها در دستور کار آموزش و پرورش قرار دارد، گفت: در همین راستا در سال جاری اقدام به جذب مدرسان جدید آموزش خانواده کرده‌ایم. 

وی بیان کرد: مراکز راهنمایی و مشاوره خانواده انجمن اولیاء و مربیان بسیار مورد توجه خانواده‌ها است و تقویت این مراکز را در دستور کار داریم.

مدبرنژاد همچنین تصریح کرد: آموزش و پرورش همواره در کنار خانواده هست و قرار نیست جای خانواده را در تربیت فرزندان پر کند، لذا همچنان بر نقش پررنگ خانواده تأکید داریم.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش بر ضرورت راه‌اندازی مراکز جدید مشاوره خانواده انجمن اولیاء و مربیان تأکید کرد و گفت: در حوزه زنان نیز نیازمند نگاه نوینی هستیم و این نگاه حوزه بانوان باید در برنامه‌های آموزش و پرورش مشهود باشد.

وی با بیان اینکه در حوزه تربیت بدنی برگزاری مسابقات پدر پسری و مادر دختری نشانه ورود خانواده‌ها در برنامه‌های ورزشی آموزش و پرورش است، گفت: دانش‌آموزان مخاطب مستقیم ما هستند اما فاکتور اصلی ما خانواده است لذا اگر به مشاوره خانواده کمک شود قطعا تاثیر آن را در تربیت دانش آموزان مشاهده خواهیم کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این دیدار اظهار کرد: مشاوران و مدرسین آموزش خانواده باید از سخنان طولانی بپرهیزند و سخنان کوتاه را جایگزین کنند.

فرشید قاسمی با تأکید بر اینکه ضروری است با ایجاد کانال‌های ارتباطی در فضای مجازی مستمرا با خانواده‌ها مرتبط باشیم، گفت: مشاوران ما با استفاده از متون غربی می‌خواهند مشاوره شرقی، ارائه دهند و این نوع مشاور موثر نیست، لذا باید راهکاری برای این موضوع در نظر بگیریم.

وی بر ضرورت به‌روز بودن اطلاعات مشاوران تأکید کرد و گفت: سواد مشاوره‌ای و اطلاعات مشاوران باید به‌روز باشد و این موضوع از چالش‌های حوزه مشاوره است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس اضافه کرد: در آموزش خانواده، آموزش‌های کاربردی و عملیاتی جایگزین آموزش‌های کنونی شود، چرا که برخی شیوه‌های آموزش‌های کنونی تاثیر چندانی در افراد ندارند.

گوهر باقرپور نجف‌آبادی، رئیس اداره مراکز مشاوره و خدمات روان‌شناختی پیوند خانواده وزارت آموزش و پرورش نیز در این نشست گفت: در گذشته استان فارس ۱۳مرکز مشاوره‌ای خانواده انجمن اولیاء و مربیان داشته است اما اکنون تنها دو مرکز مشاوره‌ای در این استان فعال است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۹-۱۰ ۰۰:۱۱

سلام نه این کار خوبی نیست متاسفانه حمایت آموزش پرورش وخانواده از فرزند باعث شده بچه نه تنها درس نمی خونه بلکه حاضر جواب برای معلم شده اگه ده درصد مثل دهه پنجاه یا شصت باشه احترام بجاست البته مقصر ما والدین هستیم