محمد فراتی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: تعداد ۵۷ گروه عملیاتی در کلانشهر اهواز پیش از شروع وزش باد و بارشها در مقرهای خود حاضر بودند که با فروکش کردن بارشها، براساس دستورالعمل ابلاغی و به ترتیب حوادث رخ داده روی خطوط فشار متوسط با مدیریت دیسپاچینگ مرکز و براساس دستورکارهای صادره از سوی سامانه اتفاقات برق ۱۲۱ نسبت به رفع اشکال برق اقدام میکنند.
وی افزود: از شهروندان تقاضا داریم در زمان بارندگیهای شدید از نزدیک شدن به شبکههای برق جداً خودداری کنند و موضوع را بلافاصله با همکاران ما در سامانه اتفاقات برق اهواز ۱۲۱ درمیان بگذارند تا در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به رفع اشکال پیشآمده روی شبکه اقدام شود.
فراتی ادامه داد: از ۳۵۹ فیدر شبکه فشار متوسط اهواز فقط ۹ فیدر متاثر شدند که بیشترین زمان قطع ۲ ساعت و کمترین ۲۹ دقیقه و میانگین قطعی حدود ۵۰ دقیقه بوده است.
وی اضافه کرد: تعداد ترانسهای برق در کلانشهر اهواز حدود ۱۶ هزار ترانس است که در کل ۶ دستگاه ترانس دچار اشکال شدند که با توجه به آمادگی گروهها و ماشین آلات سریعا تعویض شدند.
فراتی ادامه داد: طول خطوط فشار متوسط و ضعیف حدود ۱۲ هزار کیلومتر است که میزان محدودی بر اثر تداخل شاخ و برگ درخت، موجب اتصال و سیمبریدگی شدند.
وی یادآور شد: طبق جلسات متعدد و مکاتبات انجام شده از سوی مدیریت بحران استانداری خوزستان و فرمانداریها، هر دستگاه خدماترسان مکلف است پدافند غیرعامل را سرلوحه کار خود قرار داده و در شرایط بحرانی، خود تامینی لازم را انجام دهد و تجهیزات لازم جهت عبور از شرایط بحرانی اعم از تامین برق و یا سایر موارد مرتبط را داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات