• سه‌شنبه / ۶ آذر ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403090604010
  • منبع : نمایندگی ایلام

معاون استاندار ایلام:

باید به سمت روش‌های نوین برای اشتغال جوانان برویم

باید به سمت روش‌های نوین برای اشتغال جوانان برویم

ایسنا/ایلام معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری ایلام گفت: برای اشتغال جوانان باید به سمت فن‌آوری‌های نوین حرکت کرد، روستاها ظرفیت‌های عظیمی برای اشتغال در بخش کشاورزی، دامداری و منابع طبیعی هستند.

«محمدسبحان حسنی» روز سه‌شنبه ۶ آذرماه ۱۴۰۳، در همایش آموزشی و توجیهی هویت‌بخشی اجتماعی و فرهنگی در روستاهای استان ایلام اظهار کرد: امروز روستاها ظرفیت عظیمی برای اشتغال در بخش کشاورزی، دامداری و منابع طبیعی هستند.

وی در ادامه بر شناسایی ظرفیت علمی و ورزشی نیروهای انسانی در روستاهای استان ایلام تأکید کرد.

حسنی هدف از برگزاری این همایش را مروری بر پدیده‌های اجتماعی در روستاها عنوان کرد و گفت: باید در این حوزه همفکری و هم‌اندیشی داشته باشیم.

معاون استاندار ایلام بیان کرد: موضوع اصلی بحث اجتماعی و فرهنگی است، هر چند مسئله‌های اجتماعی و فرهنگی، اقتصادی و امنیتی جاهایی با هم پیوستگی دارند و نمی‌توان به صورت مطلق آن‌ها را از هم جدا کرد، اگر امنیت وجود نداشته باشد در حوزه‌های دیگر هم نمی‌توانیم ورود کنیم، مثلا نقشی که اقتصاد در پدیده‌های اجتماعی و فرهنگی می‌تواند داشته باشد و یا تاثیری که مباحث سیاسی بر روی مسائل اجتماعی دارد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام گفت: مباحثی از جمله بحث فقر و بیکاری، اعتیاد، نزاع‌های دسته‌جمعی، مسکن روستایی، مخابرات و ارتباطات، خشک‌سالی، مهاجرت روستاییان و آسیب‌های اجتماعی که در این‌جا توسط دهیاران مطرح شد مهم هستند اما نباید از ظرفیت‌های روستاها غافل شویم.

وی بیان کرد: نکته‌ای که به آن توجه نشده یا کمتر توجه شده است، ظرفیت‌ها و پتانسیلی است که در روستاها موجود است، برای مدیریت پدیده‌های اجتماعی در روستاها، (ضمن تأیید بعضی مشکلات، نواقص و کاستی‌هایی که همیشه باید در دستور کار باشد تا بتوانیم اعتبارات را جذب کنیم) اما یک ظرفیت‌های دیگری هم وجود دارد که باید نگاهمان را به سمت آن ظرفیت‌ها ببربم، به طور مثال شخصیت‌ها و افرادی که زمانی در روستا بودند و مهاجرت کردند و حالا پزشک، مهندس و یا یک مهارت خاص در حوزه کارآفرینی دارند که این افراد سرمایه‌های وابسته به روستا هستند که امروز در روستا نیستند، آیا آمار این افراد در دهیاری‌ها هست؟ آیا از آن‌ها برای دعوت به روستا برنامه‌ای وجود دارد؟

حسنی ادامه داد: همه چیز بستگی به نگاه ما نسبت به  مسائل است، برخی جاها باید خودمان در مسیر داشته‌هایمان حرکت کنیم، اگر در شهر و روستای ما عناصر راهبر وجود داشته باشد مسیر شکوفایی و پیشرفت قطعاً مناسب خواهد بود.

معاون استاندار ایلام خاطرنشان کرد: دهیاران عزیز با این نگاه، چگونه تولید سرمایه کنیم و پیش برویم؟ نباید مصرف‌کننده در روستاها باشیم، باید نگاه‌ها برای حل مشکلات تغییر کند، معضل بیکاری نه فقط در ایلام و ایران، بلکه در تمام دنیا وجود دارد، بیکاری یک معضل جهانی است، باید براساس ظرفیت‌ها و امکانات موجود استان برای حل آن تلاش کرد.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌های خدادادی و طبیعی زیادی در استان وجود دارد ولی سوال مهم این است که چقدر از این ظرفیت‌ها استفاده شده و چقدر شناسایی شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام تأکید کرد: شغل فقط از طریق منابع دولتی ایجاد نمی‌شود، امروز روستاها هم ظرفیت عظیمی برای اشتغال در بخش کشاورزی، دامداری و منابع طبیعی هستند، روستاها منبع تولید هستند و باید تقویت شوند، می‌توان در روستاها کارهایی غیر از کشاورزی و دامداری انجام داد و در قالب فضای مجازی به فروش رساند.

حسنی عنوان کرد: امروز باید به سمت روش‌های نوین برای اشتغال جوانان حرکت کرد چرا که زیرساخت‌های لازم در روستاهای استان وجود دارد.

وی اضافه کرد: ۸۵ درصد روستاهای استان ایلام از نعمت اینترنت برخوردار هستند و آن روستاهایی که برخوردار نیستند، عمدتاً جمعیت بسیار کمی دارند و همین ظرفیت ارتباطات می‌تواند منجر به توسعه کسب و کارهای روستایی در استان شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha