به گزارش ایسنا، داوود شهرکی در آستانه سفر رئیسجمهور به استان سیستان و بلوچستان در گفتوگویی، تصریح کرد: استان 6 شاخه و مزیت شامل وسعت، جوانی جمعیت، دسترسی به آبهای آزاد، مرزهای زمینی، ذخائر معدنی، انرژیهای تجدیدپذیر خورشیدی و بادی را داراست.
وی سپس به تشریح اولویتهای سرمایهگذاری استان سیستان و بلوچستان پرداخت و گفت: توجه به توسعه صادرات دریایی و مرزی، توجه به فرآوری محصولات گمسیری کشاورزی مثل موز و انبه، توجه به شیلات و صنایع کشاورزی دریایی، اقتصاد دریا و توسعه گردشگری، ذخائر معدنی طلا، منگنز، آهن، مس، تیتانیوم، آنتیمال و منزیت، توجه به مزیتهای گردشگری و بازار موثر این صنعت مثل گردشگری ساحلی و ایجاد مجتمعهای گردشگری در شمال و جنوب استان و سرمایهگذاری در انرژیهای بادی و خورشیدی از جمله اولویتها و مزیتهای استان سیستان و بلوچستان برای سرمایهگذاری و توسعه است.
شهرکی ادامه داد: در منطقه سیستان تولید 5 مگاوات برق بادی که تا 500 مگاوات پیشبینی شده است همچنین در حوزه تولید برق خورشیدی نیز تولید 1000 مگاوات برق پیشبینی شده است.
انتهای پیام
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری سیستان و بلوچستان تشریح کرد
مزیتهای سرمایهگذاری استان سیستان و بلوچستان
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای استانداری سیستان و بلوچستان اولویتهای سرمایهگذاری استان سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات