• چهارشنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1403083022506
  • خبرنگار : 50123

ضرورت ایجاد مشوق‌های کارساز برای افزایش ازدواج

ضرورت ایجاد مشوق‌های کارساز برای افزایش ازدواج

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری به ضرورت ایجاد مشوق‌های کارساز و موثر در زمینه افزایش ازدواج و فرزندآوری اشاره و اظهار کرد: بعد از ازدواج بحث فرزندآوری مطرح است که باید در کنار مشوق‌های موثر، رایگان شدن خدمات بهداشتی و درمانی زوجین مورد توجه قرار گیرد.

محسن حسین میرزایی امروز ۳۰ آبان‌ماه در قرارگاه جوانی جمعیت با اشاره به بحث جوانی جمعیت و فرزندآوری، اظهار کرد: در این زمینه باید کار فرهنگی مستمر و موثری با همکاری همه ارگان‌هاانجام شود.

معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: لازم است مداخلات مختلف در جامعه انجام شود تا سن ازدواج کاهش یابد و سپس تمایل به فرزندآوری افزایش یابد، البته برای اینکه ازدواج در جامعه ساری و جاری شود باید به سمت و سوی ازدواج آسان پیش برویم، خانواده‌ها به این باور برسند که به جای پرداختن به تجملات، ازدواج آسان شکل بگیرد، لذا فرهنگ‌سازی در این زمینه ضروری است.

وی به ضرورت ایجاد مشوق‌های کارساز و مؤثر در زمینه افزایش ازدواج و فرزندآوری اشاره و تصریح کرد: بعد از ازدواج بحث فرزندآوری مطرح است که باید در کنار مشوق‌های موثر، رایگان شدن خدمات بهداشتی و درمانی زوجین مورد توجه قرار گیرد.

حسین میرزایی پایدار بودن ازدواج را موضوعی مهم دانست و تصریح کرد: البته این مسئله به پیش از ازدواج ارتباط دارد، یعنی باید بر مراکز مشاوره پیش از ازدواج نظارت جدی شود، زیرا این مسئله در پایداری ازدواج و زندگی زوجین تاثیر بسزایی دارد، بنابراین امید است همه با هم با بصیرت‌افزایی در راستای افزایش ازدواج و فرزندآوری در جامعه تلاش کنیم.

همچنین علی‌ضامن صالحی فرد، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به طرح موضوع جوانی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری و تصویب این قانون در سال ۱۴۰۰، بیان کرد: مشوق‌های خوبی در بحث جوانی جمعیت، ازدواج آسان و بهنگام، فرزندآوری درنظر گرفته شد.

وی در ادامه گفت: کشور از سال ۸۰ کشور وارد پنجره جمعیتی شد، ۲۰ سال اول آن که دوران طلایی بوده را پشت سر گذاشتیم و اکنون وارد فاز نقره‌ای شدیم که باید سیاست‌گذاری‌هایی که در راستای توسعه متوازن و پایدار در نظر گرفته شده به خوبی اجرا شوند.

همچنین سیدمهدی موسوی، مدیرکل ثبت احوال چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان در بحث نرخ ولادت رتبه ۱۲، وفات رتبه ۲۷ و ازدواج رتبه ۱۷ را داراست، تصریح کرد: نرخ باروری کشور ۱.۵۴ و در چهارمحال و بختیاری این نرخ ۱.۶ است، البته این نرخ در دو شهرستان استان از جمله لردگان و خانمیرزا به ترتیب ۲.۲۹ و ۲.۱۱ است، همچنین نرخ جایگزینی مورد انتظار کشور ۲.۵ بوده که این عدد ۱.۶۰ و در استان ۱.۶۶ است.

وی افزود: در هفت ماهه امسال تعداد ولادت‌های ثبت شده ۷۷۹۹ مورد و فوتی‌ها ۲۷۸۷ مورد ثبت شده است، از طرفی در پنج ماهه نخست امسال ۲۵۶۹ مورد ازدواج و ۷۸۳ مورد طلاق به ثبت رسیده که آمار طلاق در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶.۷ درصد کاهش داشته است.

موسوی خاطرنشان کرد: در هفت ماه امسال ۱۷۲ مورد چندقلوزایی در استان ثبت شده که از این تعداد ۱۶۳ مورد دوقلوزایی و ۹ مورد سه قلوزایی بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha