• چهارشنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403083022144
  • خبرنگار : 71660

فرمانده آمریکایی: جنگ‌های اوکراین و خاورمیانه انبارهای تسلیحاتی ما را خالی می‌کنند

فرمانده آمریکایی: جنگ‌های اوکراین و خاورمیانه انبارهای تسلیحاتی ما را خالی می‌کنند

فرماندهی آمریکا در منطقه هند-اقیانوسیه گفت درگیری‌ها در اوکراین و غرب آسیا منجر به خالی شدن انبارهای تسلیحاتی و دفاع هوایی آمریکا می‌شود.

به گزارش ایسنا، «ساموئل پاپارو» فرماندهی آمریکا در منطقه هند-اقیانوسیه با این اظهارات توجه اعضای جدید دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور منتخب آمریکا را جلب کرد؛ جمهوری‌خواهانی که که نسبت به جنگ اوکراین بدبین هستند و استدلال می‌کنند که «جو بایدن» رئیس‌جمهور فعلی آمریکا هم در این خصوص و هم در زمینه آمادگی احتمالی برای جنگ با چین شکست خورده است.

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، فرماندهی آمریکا در منطقه هند-اقیانوسیه طی رویدادی با اشاره سیستم‌های دفاع هوایی گفت: «با استقرار سیستم‌های پاتریوت و موشک‌های هوا به هوا باید گفت که انبارهای تسلیحاتی و دفاع هوایی آمریکا خالی می‌شوند و اگر این مورد را ذکر نکنیم، صادقانه نخواهد بود.»

وی افزود: «هزینه‌های دفاع هوایی ایالات متحده، هزینه‌هایی را بر آمادگی کشور جهت پاسخگویی در آسیا و اقیانوسیه تحمیل می‌کند به‌خصوص با توجه به اینکه چین تواناترین دشمن در جهان است.»

دولت بایدن مدت‌ها است سلاح‌ها و سیستم‌های دفاع هوایی پیشرفته را به اوکراین و اراضی اشغالی ارسال می‌کند. اخیرا ارتش آمریکا سامانه ضدموشکی «تاد» را به سرزمین‌های اشغالی فرستاده و آن‌ها اکنون در محل خود قرار دارند.

تاد ( THAAD) یا سیستم دفاعی در ارتفاع بالا، بخش مهمی از سیستم‌های دفاع هوایی لایه‌ای ارتش آمریکا است و به دفاع ضد موشکی رژیم صهیونیستی می‌افزاید.

فرماندهی آمریکا در منطقه هند-اقیانوسیه  در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا درگیری‌های جاری توانایی آمریکا را در مواجه با پاسخ به تهدیدهای این منطقه مختل می‌کند یا خیر، گفت: «تا امسال که اکثر استقرار تسلیحات مربوط به گلوله و تسلیحات کوتاه برد بود، گفته بودم که خیر به هیچ وجه اما اکنون این جنگ‌ها ذخایر سیستم‌های دفاعی ما را خالی می‌کنند و اگر چیزی غیر از این مورد بگویم، صادقانه نخواهد بود.»

از آغاز بمباران‌های مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در غزه و بعد در لبنان، ایالات متحده یکی از بزرگ‌ترین حامیان مالی، سیاسی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده است و در ظاهر دم از آتش‌بس می‌زند، اما در عمل، کاری برای توقف خشونت‌ها و وادار کردن تل‌آویو برای خاتمه جنگ صورت نمی‌دهد. واشنگتن چندین دهه است که بزرگ‌ترین حامی صهیونیست‌های تروریست بوده است و پول، اقلام نظامی و دانش فنی را در اختیار آنها قرار می‌دهد.

همچنین، بیش از ۲ سال و نیم از جنگ اوکراین می‌گذرد و هنوز هیچ چشم‌اندازی برای صلح در این کشور وجود ندارد. این در حالی است که برخی کشورهای غربی به‌ویژه ایالات متحده آمریکا به جای تمرکز بر راه‌حل‌های دیپلماتیک جهت حل‌وفصل این درگیری، بر روی ارسال کمک‌های مالی و نظامی به کی‌یف پافشاری می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha