به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر تهران امروز در صحن علنی شورا گزارش حسابرسی سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهر تهران برای سال مالی ۱۴۰۲ را روی میز بررسی قرار دادند که در این راستا میثم مظفر بعد از استماع گزارش حسابرس با ارائه ۵ تکلیف، اظهار کرد: باید برای پروژههای مشارکتی بزرگ مقیاس در حال احداث، پروانه گرفته شود و برای پروژههایی که در اجرا تأخیر دارند اهتمام جدی صورت بگیرد. همچنین باید انتقال اسناد مالکیت سه واحد پیگیری شود و بحث انطباق عملکرد مالی سازمان با بودجه مصوب و مغایرتهایی که دیده شده تا پایان سال مالی اصلاح شود. ضمن اینکه باید مفاد اساسنامه و تکالیف شورای سالیانه سازمان رعایت شود و گزارش آن به شورای شهر ارائه شود.
در ادامه سوده نجفی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز عنوان کرد: در گزارش حسابرسی آمده است که اعضای علی البدل تعیین تکلیف نشدهاند و جلسات شورای سازمان هر شش ماه یک بار تشکیل نمیشود که ریاست سازمان باید این دو نکته را توضیح دهد.
بلاتکلیفی ۱۰۰ همت در سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهر تهران
لایحه پروژه «هزار و یک شهر» در راه شورای شهر
نوید خاصه باف رئیس سازمان سرمایهگذاری مشارکتهای مردمی شهر تهران نیز با حضور در صحن شورای شهر تهران در پاسخ به تذکرات و تکالیف گفت: به زودی لایحه یکی از ابرپروژههای ما تحت عنوان «هزار و یک شهر» تقدیم شورای شهر تهران میشود. برای پروژههای مشارکتی بزرگ مقیاس عددی بالغ بر ۱۰۰ همت در سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهر تهران بلاتکلیف مانده است که ریشهیابی و پیگیری شد و متأسفانه مشکلات اساسی وجود داشت و در یک دورهای رها شده بود و برخوردهای سیاسی با این پروژهها شده بود که در این راستا همه مشکلات را شناسایی و حل و فصل کردیم. سازمان در دو دهه از بدو تولدش بیش از ۲۰۰ پروژه را اجرا کرد که از این تعداد ۴۷ مورد به مشکل اساسی خورده بود و ۲۰ پروژه آن به ارزش ۳۰ همت تعیین تکلیف شد.
او ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ افزایش نسبت درآمد بسیار بیشتر از افزایش نسبت هزینهها بود که نشان دهنده این است که سازمان به پویایی گذشته خود برگشته است. همچنین درباره اسناد مالکیت، دو پروژه در حال تکمیل و یک پروژه نیمه ساز است که به محض اتمام سندش پیگیری میشود. مالکیت ما بر این اسناد تثبیت شده است و به محض پایان پروژه سندها را دریافت میکنیم. درباره اساسنامه و جلسات شورای سازمان در سال ۱۴۰۲ نیز اعضای شورای سازمان در حال تغییر بود و فرصتی نشد اما امسال این موضوع رعایت شده و هر شش ماه یک بار جلساتش برگزار میشود.
رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهر تهران درباره تعیین اعضای علی البدل نیز گفت: این مساله هم به همان تشکیل جلسات شورای سازمان برمیگردد. در موعد مقرر جلسات تشکیل نشد و این باعث شد مصوبه اجرا نشود که حتما جبران میشود.
در ادامه مهدی بابایی عضو شورای شهر تهران نیز از مدیران و اعضای سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهر تهران از اقدامات این سازمان تشکر کرد و گفت: صورتهای مالی ۱۴۰۱ مشروط بود که در سال ۱۴۰۲ مقبول شد. صورتهای مالی در سال ۱۴۰۱، ۳۰ میلیارد زیان بود که در سال ۱۴۰۲ به ۲۰ میلیارد سود رسید.
ناصر امانی دیگر عضو شورای شهر تهران هم با انتقاد از عملکرد سازمان مشارکتهای مردمی شهر تهران بیان کرد: من با اعضای این سازمان صحبت کردم و نارضایتی در میان آنها دیدم. این سازمان بنگاه اقتصادی است و با برخی از سازمانهای شهرداری قابل مقایسه نیست. از دوره آقای خاصه باف بسیاری از مسائل و امتیازها قطع شده و به مجموعه اداری تبدیل شدهاند. آن انگیزه لازم برای کار سرمایهگذاری را در پرسنل سازمان ندیدم. این سازمان به عنوان یک بنگاه اقتصادی باید خلق ثروت کند و به داراییهای شهر اضافه کند و باید نگاهها نسبت به این سازمان تغییر کند.
خاصه باف رئیس سازمان سرمایه گذاری و مشارکتهای مردمی شهر تهران در پاسخ به انتقاد امانی عنوان کرد: در گذشته سازمان سرمایهگذاری یک تافته جدابافته بود و اعداد و ارقامی را ویژه پرداخت میکرد و این مساله مورد نارضایتی سایر سازمانهای شهرداری بود. جدا از اینکه تخصص لازم را داشته باشند، سر و دست میشکستند تا به سازمان سرمایهگذاری بیایند اما اقدام معاونت مالی در دوره ما یکپارچگی بود. ما درباره درآمدهای غیر مستمر بحثی را در هیات مدیره در قالب پاداشهای عملکردی مطرح کردیم. در سال ۱۴۰۲ یک پاداش ویژه پرداخت کردیم و در سال ۱۴۰۳ با تک تک همکاران صحبت کردم و قول دادم عملکرد را بهبود ببخشیم و جبران خدمت کنیم.
به گزارش ایسنا، اعضای شورای شهر در نهایت گزارش حسابرسی در رابطه با سازمان سرمایهگذاری و مشارکتهای مردمی شهر تهران برای سال مالی ۱۴۰۲ را تصویب کردند.
انتهای پیام
نظرات