مهناز حیدری در گفتوگو با ایسنا درباره کتاب «زیر پوست زیباکدهها» اظهار کرد: کتاب «زیر پوست زیباکدهها» جستار یا ناداستان است، سال ۱۴۰۱ شروع به نوشتن این کتاب کردم، روایت این کتاب ریشه در واقعیت دارد و موضوع آن درخصوص آرایشگاههای زنانه و آنچه در این آرایشگاهها میگذرد، است.
وی در خصوص هدف خود برای نوشتن این کتاب بیان کرد: دیدن بنر تبلیغاتی آرایشگاهها در نقطه نقطه شهر، من را به این سمت سوق داد که شنونده انسانهایی باشم که زیبایی درون خود را نمیبینند و برای زیباتر شدن چه دردهایی را که متحمل نمیشوند.
حیدری ادامه داد: امروزه حتی برخی از آرایشگاهها برای کسب درآمد بیشتر و انجام کاشت ناخن یا کاشت مژه از جانب خود حکم شرعی صادر و اینگونه بانوان را ترغیب به انجام این موارد میکنند که همین مسائل سبب شد تا قلم به دست بگیرم و در این باره بنویسم.
وی گفت: همچنین متأسفانه شاهد هستیم برخی از آرایشگران پا در کفش پزشکان کردهاند و با این اقدامات موجب آسیب زدن به سلامت بانوان میشوند و حتی در برابر این خدمات هزینههای نجومی و غیرمتعارف دریافت میکنند که چنین مواردی میطلبد درباره این مسائل فرهنگی به تحقیق پرداخت.
نویسنده کتاب «زیر پوست زیبا کدهها» تصریح کرد: این کتاب درباره زنانی است که روایتهای عجیبی از آرایشگاهها بیان میکنند و من به عنوان نویسنده سعی کردهام که روایتها تنوع و گوناگونی داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: هدف من از نوشتن چنین روایتهایی این است که مسئولین مربوطه به اتفاقاتی که در آرایشگاهها میافتد توجه کنند و قبل از اینکه با آسیبهای جدیتر فرهنگی روبهرو شویم از این مسائل پیشگیری شود.
حیدری اظهار کرد: این کتاب توسط حوزه هنری قزوین در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و امیدوارم که روایتهای بیان شده در «زیر پوست زیباکدهها»، قدمی در خصوص توجه بیشتر زنان به زیباییهای درونشان باشد.
وی در پایان گفت: سالهاست که در حوزه نوشتن کتابهای مقاومت و پایداری و دفاع مقدس و تاریخ شفاهی فعالیت دارم و کتاب «زیرپوست زیباکدهها» چهارمین کتابم است که به چاپ رسیده است و هم اکنون نیز کتابی به نام «آغاز یک راه» که زندگینامه رزمنده و جانباز دفاع مقدس آقای «ابوالفضل باجلان» است، را در دست چاپ دارم.
انتهای پیام
نظرات