• شنبه / ۲۶ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403082618832
  • خبرنگار : 71588

برپایی ۱۱۴ تظاهرات در ۵۸ شهر مراکش در حمایت از غزه

برپایی ۱۱۴ تظاهرات در ۵۸ شهر مراکش در حمایت از غزه

شهروندان مراکشی روز جمعه با برپایی تظاهرات در چندین شهر حمایت خود را از غزه و ساکنان آن در مقابله با جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی اعلام کردند که بیش از ۴۰۰ روز است ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، هیأت مراکشی حامی مسائل امت اسلامی (غیردولتی) با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که ۵۸ شهر مراکش در روز جمعه شاهد برگزاری ۱۱۴ تظاهرات در حمایت از غزه و ساکنان آن در مقابله با جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی بود.

براساس گزارش خبرگزاری آناتولی، این نهاد مراکشی در بیانیه خود همچنین اعلام کرد، شهروندان این کشور برای پنجاه و هشتمین هفته با هدف محکوم کردن سیاست گرسنگی، کوچ اجباری و کشتاری که همچنان ساکنان نوار غزه به‌ویژه شمال این باریکه در معرض آنها قرار دارند، تظاهراتی برپا کردند.

در این بیانیه همچنین آمده است، تظاهرات این جمعه برای اعلام حمایت مردمی مراکش از شهروندان فلسطینی و محکومیت هدف قرار دادن غیرنظامیان از جمله زنان و کودکان برگزار شد.

برپایی ۱۱۴ تظاهرات در ۵۸ شهر مراکش در حمایت از غزه
تظاهرات حمایت از فلسطین

این نهاد مراکشی در بیانیه خود همچنین اعلام کرد، شرکت‌کنندگان در این تظاهرات بر تداوم تظاهرات مسالمت‌آمیزشان تا زمان توقف جنگ و برخورداری فلسطینیان از حقوق عادلانه و مشروعشان از جمله تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی شهر قدس تاکید کردند.

از جمله شهرهایی که شاهد برپایی تظاهرات بود، می‌توان به «القنیطرة»، «برشید»،‌ «الحسیمة»، «قلعة مکونة»، «فاس»، «مکناس»، «تاوریرت»، «أحفیر»، «برکان» و «الراشیدیة» اشاره کرد.

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات همچنین شعارهایی را در محکومیت نسل‌کشی فلسطینیان و هدف قرار دادن غیرنظامیان در غزه، سیاست گرسنگی دادن، تلاش‌ها در راستای کوچاندن اجباری ساکنان نوار غزه و سکوت بین‌المللی و کشورهای عربی سردادند.

شهرهای مختلف مراکش به‌ویژه شهر رباط، برای پنجاه و هشتمین هفته متوالی بنا به درخواست هیأت غیردولتی حامی مسائل امت اسلامی شاهد تجمع‌های گسترده مراکشی‌ها برای اعلام همبستگی با ملت فلسطین و درخواست برای توقف جنگ نسل‌کشی رژیم صهیونیستی علیه غزه، لغو محاصره، ورود کمک‌های بشردوستانه و پایان دادن به توافق عادی‌سازی روابط این کشور با تل‌آویو هستند.

رژیم صهیونیستی و مراکش که از سال ۲۰۰۰ روابط با یکدیگر را متوقف کرده بودند، ۱۰ دسامبر ۲۰۲۲ با نظارت آمریکا توافقی را برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک خود امضا کردند که با مخالفت نهادها، احزاب و گروه‌های مردمی مواجه شد.

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شدند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

در نتیجه این حملات و محدودیت‌هایی که این رژیم اعمال کرده و در پی کمبود شدید غذا، آب، دارو و سوخت، ساکنان نوار غزه به‌ویژه در شمال نوار غزه در آستانه خطر قحطی قرار داشته و جان کودکان و سالخوردگان در این منطقه به خطر افتاده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha