به گزارش ایسنا به نقل از گروه صنعتی فامکو، امروزه الکتروموتور موتوژن تک فاز و سه فاز برای کاربرد های خانگی و صنعتی در شرکت موتوژن تولید می شود، این شرکت در سراسر ایران دارای نمایندگی های معتبر است که به فروش الکتروموتور موتوژن پرداخته اند. شرکت هایپر صنعت فامکو، معتبرترین نمایندگی فروش الکتروموتور موتوژن است که با گردآوری کارشناسان فنی زبده، خریداران را به سمت انتخاب بهترین الکتروموتور موتوژن با توجه به نیاز آنها، هدایت می کند.
انواع الکتروموتور موتوژن
الکتروموتورهای موتوژن را می توان به دو صورت دسته بندی کرد. دسته اول بر اساس نوع برق مصرفی این الکتروموتورها است که شامل الکتروموتور موتوژن تک فاز و الکتروموتور موتوژن سه فاز می باشد. دسته بندی دوم بر اساس ویژگی منحصر بفرد این الکتروموتورها است که شامل الکتروموتور سه فاز صنعتی، الکتروموتور تک فاز خانگی، الکتروموتور ضد انفجار، الکتروموتور مشعل گازی و گازوئیلی، الکتروموتور فوق سنگین و الکتروموتور پمپ آب می شود که در ادامه به تفضیل در مورد آنها توضیح خواهیم داد.
انواع الکتروموتور موتوژن بر اساس برق مصرفی
الکتروموتور موتوژن تک فاز: این نوع از الکتروموتورها با برق مصرفی تک فاز کار می کنند و برای به کار بردن در سیستم هایی که با برق تک فاز کار می کنند مناسب هستند. از این نوع الکتروموتورها در مصارف صنعتی کم حجم و مصارف خانگی استفاده می شود. الکتروموتور تک فاز موتوژن در سایز کوچک تولید و عرضه می گردد که همین ویژگی باعث نصب آسان آن شده است. این الکتروموتورها با استفاده از تکنولوژی ساده و بروزی ساخته شده اند و دارای دو نوع الکتروموتور تک فاز با قدرت AC و الکتروموتور تک فاز با قدرت DC هستند که لازم است کاربر با توجه به نیاز خود، نوع درست الکتروموتور موتوژن تک فاز را انتخاب کند.
الکتروموتور موتوژن سه فاز: نوع سه فاز الکتروموتورهای موتوژن بیشتر در سیستم های صنعتی کاربرد دارند و وظیفه به حرکت درآوردن فن ها، پمپ ها و ماشین آلات و تجهیزات صنعتی را به عهده دارند. ساختار الکتروموتور موتوژن سه فاز از ساختار الکتروموتور موتوژن تک فاز پیچیده تر است و از کارایی و راندمان بالایی برخوردار است. دینام موتوژن سه فاز دارای عملکرد پایداری است، به این معنی که این الکتروموتورها دارای قدرت و سرعت پایداری هستند که در نتیجه، در سیستم های صنعتی به یک خروجی پایدار منجر می شود به همین دلیل بهترین گزینه برای استفاده در صنایع مختلف می باشند به علاوه این الکتروموتور ها دارای طول عمر طولانی هستند که همین امر باعث پایین آمدن هزینه نگهداری و استفاده این دستگاه می شود.
ساختار الکتروموتور سه فاز موتوژن از دو جزء کلی استاتور و روتور تشکیل شده است که استاتور بخش خارجی موتور موتوژن است و دارای سیم پیچی های میدان مغناطیسی است و روتور به بخش داخلی موتور موتوژن گفته می شود که هادی های جریان الکتریکی را در خود جای داده است. هنگامی که برق سه فاز به دستگاه متصل می شود یک میدان مغناطیسی دوار ایجاد می شود که روتور را توسط القا به چرخش در می آورد، سرعت این چرخش به فرکانس برق سه فاز بستگی دارد.
به طور کلی الکتروموتور ها به دو صورت القایی و سنکرون کار می کنند به همین دلیل به آنها موتور های القایی و موتور های سنکرون نیز می گویند.
استفاده از موتورهای سه فاز القایی رایج تر از موتور های سه فاز سنکرون است و به طور کلی موتورهای القایی دارای ساختار ساده و قابل اعتماد هستند. موتور های موتوژن القایی از طریق القا مغناطیسی دواری که توسط استاتور ایجاد شده است جریان الکتریکی لازم برای هادی های روتور را ایجاد می کند، این جریان الکتریکی میدان مغناطیسی دیگری را ایجاد می کند که در نتیجه بر اثر برهمکنش میدان مغناطیسی استاتور و روتور، روتور به چرخش در می آید.
موتورهای سنکرون نسبت به موتورهای القایی دارای کارایی بیشتری هستند و توانایی ارائه یک سرعت یکنواخت را دارند. این موتور های موتوژن با قفل شدن میدان مغناطیسی ایجاد شده در روتور با میدان مغناطیسی استاتور کار می کنند که باعث می شود روتور با سرعت ثابتی بچرخد، لازم به ذکر است که این سرعت با فرکانس برق سه فاز در رابطه است.
انواع الکتروموتور موتوژن بر اساس ویژگی
همانطور که بالاتر گفته شد. نوع دیگری از دسته بندی دینام موتوژن وجود دارد که بر اساس ویژگی منحصر بفرد این الکتروموتور است، در ادامه به تفضیل در مورد هر یک از آنها صحبت می کنیم.
الکتروموتور سه فاز صنعتی موتوژن: برق مصرفی به کار برده شده در صنایع مختلف از نوع سه فاز است به همین دلیل الکتروموتور سه فاز موتوژن در صنایع مختلف کاربرد فراوانی دارد. از این دینام موتوژن در صنایع غذایی، پتروشیمی، نساجی، فلزی و غیره استفاده می شود. الکتروموتورهای سه فاز موتوژن از توان 0.18 کیلووات تا 400 کیلووات در انواع تک دور و دو دور تولید و عرضه می شوند.
الکتروموتور تک فاز خانگی موتوژن: همانطور که قبلا اشاره شد نوع تک فاز الکتروموتورهای موتوژن بیشتر در کاربردهای خانگی به کار می روند. از این الکتروموتورها در سیستم های تک فازی مانند تهویه مطبوع، پمپ آب، نوار نقاله و غیره استفاده می شود. الکتروموتور موتوژن تک فاز دارای توان 0.18 کیلووات تا 15 کیلووات در دو نوع الکتروموتور موتوژن تک فاز تک خازنی و الکتروموتور موتوژن دو خازنی تولید و عرضه می شوند.
الکتروموتور ضد انفجار موتوژن: در محیط هایی با احتمال اشتعال و انفجار بالا مانند پالایشگاه ها و صنایع پتروشیمی از الکتروموتور ضد انفجار موتوژن استفاده می شود. الکتروموتورهای ضد انفجار موتوژن دارای گریدهای Exd II B، Exd II C، Exd II D و Exd II E می باشند.
الکتروموتور مشعل گازی و گازوئیلی موتوژن: برای راه اندازی مشعل های گازی و گازوئیلی از الکتروموتورهای مشعل گازی و گازوئیلی استفاده می شود. الکتروموتور های مشعل گازی و گازوئیلی موتوژن در گرید های Exd II B، Exd II C، Exd II D و Exd II Eتولید و عرضه می شوند.
الکتروموتور فوق سنگین موتوژن: از الکتروموتور های فوق سنگین موتوژن در صنایع سنگین، مانند صنایع سیمان و فولاد و غیره استفاده می شود. الکتروموتور فوق سنگین موتوژن از توان 630 کیلووات تا 1 مگاوات در انواع تک دور و دو دور تولید می شود
الکتروموتور پمپ آب موتوژن: الکتروموتور پمپ آب موتوژن دارای نوع تک فاز و سه فاز است و همانطور که از نامش پیدا است در پمپ های آب کاربرد دارد.
برای خرید الکتروموتور موتوژن لازم است اطلاعات دقیقی از انواع، مشخصات دینام موتوژن و کاربرد آن ها داشته باشید که می توانید از اطلاعات گفته شده در این مقاله استفاده کنید یا می توانید از افراد خبره در مورد این محصول پرفروش و باکیفیت سوال کنید. کارشناسان فنی هایپر صنعت فامکو آماده پاسخگویی به سوالات شما در کوتاه ترین زمان ممکن هستند، شما می توانید با تماس با شرکت هایپر صنعت فامکو علاوه بر گرفتن مشاوره رایگان، از خرید کالای اصل و سلامت اطمینان حاصل نمایید.
نتیجه گیری
الکتروموتور موتوژن دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام برای به کار بردن در مورد خاصی ساخته شده است، این تنوع باعث شده است که دینام موتوژن بتواند به خوبی پاسخگو نیاز کاربران در مصارف صنعتی و مصارف خانگی باشد. شما می توانید این کالا را از شرکت فامکو تهیه کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات