منصور شیشهفروش در گفتوگو با ایسنا توضیح داد: عوامل ایمنی و تیمهای فنی و مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب به محل اعزام شدهاند. ایمنسازی اولیه محل برای پیشگیری از وقوع حوادث در حال انجام است.
او ادامه داد: همچنین مقرر است با همکاری پلیس راهور، محدودیت ترافیکی اعمال و اصلاح و بازسازی خط انجام شود. تیم فنی آب و فاضلاب بهمنظور اجرای عملیات حفاری و تعویض ۱۰ متر از خط در عمق ۶ متری تلاش میکند تا این مسئله در اسرع وقت برطرف شود.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: طی مدت پنج ماه گذشته عملیات تعویض و نوسازی ۲۰۰۰ متر از خط لوله انتقال فاضلاب بتنی که ۱۴۰۰ میلیمتری است، در خیابان شهیدان کاظمی توسط عوامل فنی شرکت آب و فاضلاب استان انجام و لولههایی با جنس پلیاتیلن جایگزین لوله قدیمی شد. حادثه اخیر مربوط به خط قدیمی است که فقط نیاز به پرسازی و رفع خطر دارد.
شیشهفروش توضیح داد: بهعلت فرسودگی خطوط لوله انتقال فاضلاب شهر اصفهان با قدمت بیش از ۵۰ سال و تأثیرات فروریزش زمین بر وقوع حوادث، تاکنون عملیات بازسازی و تعویض ۱۹۳ کیلومتر از خطوط اولویتدار در شهر اصفهان انجام شده است.
او در ادامه یادآور شد: در سال جاری، ۲۰ کیلومتر از شبکههای فرسوده در خیابانهای کاوه، شهید چمران هفتون، قائمیه آبشار و... در برنامه بازسازی قرار گرفت. پیمانکاران در زمینه بازسازی شبکهها در حال فعالیتاند. بیش از ۳۰۰ کیلومتر از شبکههای انتقال فاضلاب شهر اصفهان بهعلت قدمت ۵۰ساله فرسودهاند و نیاز به اصلاح دارند. ۴۴ کیلومتر از این خطوط بهعلت قرارگرفتن در مناطق آسیبپذیر در اولویت اجرا هستند. این پروژه به اعتبارات ملی نیاز دارد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه وزارت نیرو، شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور باید به تأمین بودجه اخیر عنایت جدی داشته باشند، تصریح کرد: طبق تصویب هیئت محترم وزیران و از محل اعتبارات مدیریت بحران، ۲۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی و ایمنسازی شبکههای فاصلاب شهر اختصاص یافت. هماکنون مراحل اخذ اعتبار توسط شرکت آب و فاضلاب در حال پپیگیری است. تسریع در اجرای طرح بازسازی شبکهها با توجه به شرایط کمآبی و فروریزش زمین در اصفهان بسیار اهمیت دارد.
انتهای پیام
نظرات