یدالله رحمانی در نشست گفتوگوی دولت و بخش خصوصی در سالن کنفرانس اتاق بازرگانی یاسوج با اشاره به مشکلات مالی واحدهای تولیدی در استان، افزود: تأمین سرمایه در گردش، یکی از نیازهای فوری و اساسی این واحدهاست و راه هایی برای حل این چالش در نظر گرفته شده است.
وی اظهار کرد: کمبود منابع بانکی در استان مانع از فعالیت بهینه واحدهای تولیدی شده و برای رفع این مشکل، پیگیریهای ویژهای در دستور کار قرار دارد تا شرایط بهتری برای تأمین منابع مالی و تقویت تولید در استان فراهم شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت برگزاری منظم نشست های گفتوگوی دولت و بخش خصوصی استان خاطرنشان کرد: در نشست گذشته، شناسایی قوانین و مقررات مزاحم در حوزه تولید و ارائه راهکارهای جایگزین در دستور کار قرار گرفت که وزارت صنعت و معدن این موارد را شناسایی کرده و به تهران ارجاع خواهند داد.
رحمانی با اشاره به مشکلات فضای کسب و کار در استان، بر لزوم آموزش بازرگانان تأکید و تصریح کرد: دعوت از هیئتهای تجاری برای حضور در استان در دستور کار قرار دارد تا تعاملات اقتصادی و تجاری گسترش یابد.
وی همچنین با اشاره به کمبود منابع بانکی در استان ادامه داد: یکی از اصلیترین درخواستهای واحدهای تولیدی و صنعتی، تأمین سرمایه در گردش است که باید به طور ویژه پیگیری شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در جلسه اخیر، بیش از ۳۰ طرح نیمهتمام تولیدی شناسایی شدهاند، عنوان کرد: این طرحها که در وضعیت بلاتکلیفی قرار دارند، باید بهطور جدی پیگیری شوند تا اقدامات لازم برای تکمیل آنها انجام گیرد.
رحمانی همچنین از پیگیریهای انجامشده با مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت، سازمان ایمیدرو، ایدرو و هلدینگ خلیج فارس برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان خبر داد و تصریح کرد: در راستای اجرایی شدن مصوبات این جلسات، پیگیریهای مستمر ادامه خواهد داشت.
رحمانی از حمایت از طرحهای با پیشرفت فیزیکی بالا خبر داد و اظهار کرد: این طرحها به عنوان طرحهای نیمهراکد در استان شناخته میشوند و باید هرچه سریعتر تکمیل شوند.
وی همچنین با اشاره به همکاریهای پیشروی اصناف و شورای شهر تاکید کرد: رئیس شورای شهر قول همکاری بیشتری با اصناف داده است تا مشکلات این بخشها برطرف شود.
وی به لزوم توسعه شهرکهای صنفی در استان تأکید کرد و افزود: هیچ واحدی نباید خارج از شهرکهای صنعتی راهاندازی شود و اگر قرار است واحدی احداث شود، باید به شهرک صنعتی الحاق شود.
رحمانی همچنین با اشاره به لزوم تأمین مواد اولیه کارخانجات از داخل استان خاطرنشان کرد: کارخانجات باید نیازهای مواد اولیه خود را از تولیدات داخلی استان تأمین کنند، مگر در مواردی که تولید داخلی آنها در استان وجود نداشته باشد.
به گزارش ایسنا، وی در خصوص تأمین مواد اولیه برای کارخانجات تولید محصولات بهداشتی بیان کرد: قرار است کشت قراردادی برای تأمین نیازهای اولیه واحدهای تولیدی بزرگ استان انجام شود.
انتهای پیام
نظرات