• چهارشنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۳ / ۱۸:۳۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1403081612407
  • خبرنگار : 50536

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خبر داد

وجود ۴۰۰ مگاوات کسری برق در ایام اوج مصرف در آذربایجان‌شرقی

وجود  ۴۰۰ مگاوات کسری برق در ایام اوج مصرف در آذربایجان‌شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی با بیان اینکه ناترازی انرژی در استان باعث شد به ناچار به مدیریت انرژی و برق روی بیاوریم، گفت: قطعی و خاموشی‌های تابستان، ناشی اوج مصرف و ۴۰۰ مگاوات کسری برق در استان بود.

مجید فرشی، چهارشنبه، ۱۶ آبان ماه، در نشست بررسی ناترازی انرژی استان که در دانشگاه تبریز برگزار شد، افزود: نیروگاه حرارتی تبریز با دو واحد، ظرفیت اسمی ۷۰۰ مگاوات تولید را دارد که ۶۳۰ مگاوات ظرفیت عملی آن است.

وی با بیان اینکه ظرفیت اسمی نیروگاه سهند بناب ۶۵۰ مگاوات و ظرفیت عملی آن ۶۱۰ مگاوات است، گفت: ظرفیت نیروگاه صوفیان ۱۰۰ مگاوات بوده و در حال حاضر ۷۰ مگاوات در آن برق تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه نیروگاه هریس با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ۵۰۰ مگاوات ظرفیت اسمی داشته و به همان اندازه نیز تولید می‌کند، ادامه داد: این نیروگاه بابت بدهی‌های دولت در حال حاضر در مدار نیست.

فرشی اظهار کرد: نیروگاه‌های کوچک مقیاس نیز وجود دارند از جمله آنها بخش‌های صنعتی است که ۳۰ مگاوات از برق خود را تأمین می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: سقف نیاز مصرفی استان در شهریورماه سال جاری، ۲۴۰۰ مگاوات بود اما ۱۹۹۲ مگاوات تولید در مقابل نیاز مصرفی روزهای پیک اتفاق افتاد.

فرشی بیان کرد: امسال پیش‌بینی توانیر برای رشد میانگین مصرف سالانه ۵ درصد بود که در عمل ۹ درصد رخ داد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی ادامه داد: در حال حاضر ۲۵۰ مگاوات برق از کشور ارمنستان در دو خط ۲۳۰‌ ولتی شرکت برق منطقه‌ای وارد مدار می‌شود.

وی به فاز دوم نیروگاه حرارتی تبریز اشاره کرد و گفت: این فاز جزو مصوبات دور دوم سفر شهید رئیسی بود که تفاهم نامه‌ای به مبلغ ۱۸ هزار میلیارد تومان برای توسعه نیروگاه حرارتی تبریز انجام شد که اگر واحد سوم و چهارم وارد مدار شود توان این نیروگاه به ۱۹۰۰ مگاوات افزایش خواهد یافت.

فیروز خدایی مدیرعامل شرکت گاز آذربایجان شرقی نیز در ادامه گفت: ۱۰۰‌ درصد مناطق شهری استان و ۹۲.۲ درصد روستاها از نعمت گاز بهره مند هستند که قریب به ۲میلیون خانوار، واحدهای صنعتی و تولیدی‌ها را شامل می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha