• چهارشنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۳ / ۰۲:۰۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403081611678
  • خبرنگار : 71402

رأی‌دهندگان آمریکایی: اوضاع کشور خوب پیش نمی‌رود

رأی‌دهندگان آمریکایی: اوضاع کشور خوب پیش نمی‌رود

اکثریت رأی‌دهندگان در آمریکا، نگرش منفی درباره اوضاع جاری در ایالات متحده دارند.

به گزارش ایسنا، حدود سه چهارم رأی‌دهندگان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا معتقد هستند اوضاع در ایالات متحده خوب پیش نمی‌رود و نگرش منفی درباره روند جاری در این کشور دارند.

طبق نظرسنجی سی‌ان‌ان، تنها یک چهارم رأی‌دهندگان درباره وضعیت آمریکا ابراز خوش‌بینی و یا رضایت کرده‌اند.

طبق نتایج این نظرسنجی، از هر ۱۰ نفر، چهار نفر ناراضی هستند و از هر ۱۰ نفر تقریبا سه نفر نسبت به اوضاع خشمگین هستند.

طبق نظرسنجی آسوشیتدپرس، رأی‌دهندگان همچنین گفته‌اند اقتصاد و مهاجرت مهم‌ترین موضوعاتی است که آمریکا با آن مواجه است.

همچنین طبق یک نظرسنجی دیگر،  رأی‌دهندگان نگرانی عمیق خود را در مورد دموکراسی و اقتصاد آمریکا ابراز می‌کنند.

طبق نتایج نظرسنجی انتخاباتی ان‌بی‌سی نیوز، وضعیت دموکراسی و اقتصاد در ایالات متحده مهم‌ترین موضوعاتی بود که رای دهندگان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ به آن پرداختند.

سی و پنج درصد از رای دهندگان گفتند که دموکراسی برای آنها بیشترین اهمیت را دارد، در حالی که ۳۱ درصد به اقتصاد اشاره کردند. سقط جنین (۱۴٪) و مهاجرت (۱۱٪) به عنوان مهم‌ترین موضوعات بعدی در رتبه‌بندی قرار گرفتند، در حالی که فقط ۴٪ از سیاست خارجی نام بردند.

مردان و زنانی که مورد پرسش قرار گرفتند، هر دو گفتند که وضعیت دموکراسی مهم‌ترین مسئله آنهاست و پس از آن اقتصاد قرار می‌گیرد. از هر ۱۰ زن، دو نفر گفتند که سقط جنین مهم‌تر از همه مسائل است، ۸ درصد از مردان هم همین نظر را داشتند. میزان مهاجرت در میان مردان (۱۲ درصد) نسبت به زنان (۱۰ درصد) کمی بالاتر بود. سیاست خارجی اولویت هیچکدام نبود.

اولویت‌های موضوع، نشان‌دهنده نگرانی‌های عمیق رای دهندگان بود.

تقریباً از هر ۴ رأی دهنده ۳ نفر گفتند که فکر می‌کنند دموکراسی امروز در ایالات متحده در خطر است، در حالی که فقط یک چهارم گفتند وضع دموکراسی خوب است. تقریباً از هر ۳ رأی دهنده ۲ نفر گفتند که اقتصاد کشور یا خوب نیست یا ضعیف است، در حالی که فقط یک‌سوم رأی‌دهندگان شرایط اقتصادی را عالی یا خوب ارزیابی کردند.

در مجموع، حال و هوای این کشور بدبینانه است؛ حدود سه‌چهارم رای دهندگان در سراسر این کشور نسبت به وضعیت کشورشان احساس منفی دارند، به طوری که ۴۳ درصد گفته اند که ناراضی هستند و ۲۹ درصد گفته اند که از وضع موجود عصبانی هستند.

نتایج نظرسنجی اولیه ان‌بی‌سی نیوز همچنین نشان می‌دهد که رای دهندگانی که از کامالا هریس، معاون رئیس جمهور و دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا حمایت کردند، اولویت‌های متفاوتی در مورد این موضوعات دارند.

اکثریت رای دهندگان هریس وضعیت دموکراسی را در اولویت قرار دادند. سقط جنین دومین موضوع مهم رای دهندگان هریس بود، به طوری که از هر ۱۰ نفر ۲ نفر گفتند که این موضوع بیشترین اهمیت را برای رای آنها دارد و پس از آن اقتصاد، سیاست خارجی و مهاجرت قرار می‌گیرد. نیمی از رای دهندگان ترامپ گفتند که اقتصاد مهم‌ترین موضوع برای رای آنها بوده و پس از آن مهاجرت (۲۰%)، دموکراسی (۱۲%)، سقط جنین (۶%) و سیاست خارجی (۴%) قرار دارند.

از هر ۱۰ رأی دهنده در سطح ملی، سه نفر گفتند که کیفیت یک نامزد برای ریاست جمهوری، توانایی رهبری اوست. حدود یک‌چهارم گفتند که آنها افرادی را در اولویت قرار دادند که بتواند تغییرات مورد نیاز را ایجاد کند، پس از آن نامزدی که قضاوت خوبی دارد (۲۱٪) و کسی که به افرادی مانند آنها اهمیت می‌دهد (۱۹٪) قرار گرفت.

نظرسنجی‌های اولیه ان‌بی‌سی نیوز همچنین نشان داد که تنها ۴۱ درصد از رای دهندگان عملکرد شغلی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا را تایید کردند، در حالی که ۵۹ درصد مخالف بودند. این به طور قابل توجهی کمتر از میزان رضایت شغلی از ترامپ (۵۰٪) در زمان خروج او از کاخ سفید پس از شکست در سال ۲۰۲۰ بود.

همچنین خبرگزاری رویترز با استناد به داده های نظرسنجی پس از انتخابات ادیسون گزارش داد، چهل و هشت درصد از رای دهندگان ایالات متحده از کامالا هریس، نامزد دموکرات ریاست جمهوری حمایت می کنند که چهار درصد کمتر از جو بایدن در سال ۲۰۲۰ است. در همین حال، حمایت از دونالد ترامپ، نامزد جمهوری خواه ریاست جمهوری آمریکا از سال ۲۰۲۰ تاکنون ۲ درصد کاهش یافته و از ۴۶ درصد به ۴۴ درصد رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha