• دوشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۳ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403073022794
  • خبرنگار : 71660

طبق نظرسنجی آسوشیتدپرس-نورک

اکثر آمریکایی‌ها وضعیت اقتصادشان را «ضعیف» توصیف می‌کنند

اکثر آمریکایی‌ها وضعیت اقتصادشان را «ضعیف» توصیف می‌کنند

نتایج یک نظرسنجی جدید درخصوص انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا نشان می‌دهد ضمن آنکه رای دهندگان همچنان بر سر انتخاب «دونالد ترامپ» و «کامالا هریس» در رابطه با مدیریت مسائل اقتصادی اختلاف نظر دارند، اکثریت آنها اقتصاد ایالات متحده را «ضعیف» توصیف می‌کنند.

به گزارش ایسنا، نتایج نظرسنجی آسوشیتدپرس و موسسه تحقیقاتی نورک نشان می‌دهد رای‌دهندگان آمریکایی همچنان بر سر انتخاب «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ماه نوامبر و «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور و نامزد حزب دموکرات در رابطه با مدیریت مسائل اقتصادی اختلاف نظر دارند، اگرچه نامزد حزب دموکرات برتری نسبتا کمی در برخی مسائل از جمله مالیات‌ها برای قشر متوسط جامعه کسب کرده است.

بنابر نتایج این نظرسنجی، اکثر شرکت‌کنندگان وضعیت اقتصادی آمریکا را «ضعیف» توصیف می‌کنند و حدود ۷ نفر از ۱۰ نفر می‌گویند که این کشور «به سمتی اشتباه حرکت می‌کند».

یافته‌های این نظرسنجی استدلال می‌کنند که ترامپ درخصوص مسئله اقتصاد برتری را از دست داده؛ موردی که بسیاری از رای‌دهندگان آن را مهم‌ترین مسئله در این انتخابات حتی مهم‌تر از حق سقط جنین، مهاجرت، جرائم و روابط خارجه می‌دانند.

«جانیس توستو» یک زن ۵۹ ساله مستقل از فیلادلفیا که در این نظرسنجی شرکت کرده، گفت: «من در رابطه با اقتصاد به ترامپ اعتماد ندارم. من مطمئنم که او مالیات دوستانش مثل ایلان ماسک را کاهش خواهد داد.»

نظرسنجی آسوشیتدپرس-نورک که از تاریخ ۱۱ الی ۱۴ اکتبر ۲۰۲۴ (۲۰ الی ۲۳ مهر ماه) از میان ۱۰۷۲ بزرگسال آمریکایی انجام شده، نشان می‌دهد که هریس و ترامپ هیچ‌کدام برتری مشخصی در راستای «مدیریت اقتصاد و مشاغل» کسب نکرده‌اند اما این نظرسنجی سوالاتی را به‌طور جزئی پیرامون اقتصاد، مشاغل، بیکاری، مالیات‌ها برای قشر متوسط جامعه، تعرفه‌ها و هزینه‌های سوخت مطرح کرده است.

طبق آنچه ارقام این نظرسنجی نشان می‌دهد، ۴۶ درصد از شرکت‌کنندگان «کامالا هریس» را درخصوص مالیات‌ها برای قشر متوسط جامعه ترجیح می‌دهند و این درحالیست که «دونالد ترامپ» ۳۵ درصد آرا را کسب کرده است. معاون رئیس‌جمهور آمریکا همچنین برتری نسبتا کمی را درباره هزینه‌های مسکن به‌دست آورده اما رای‌دهندگان همچنان اختلاف نظر دارند که کدام نامزد می‌تواند عملکرد بهتری در هزینه‌های روزانه مانند مواد غذایی و سوخت داشته باشد. لازم به ذکر است که هیچ کدام از نامزدها در مواردی نظیر مشاغل و بیکاری برتری کسب نکرده‌اند.

در عین حال، رای‌دهندگان تا حدی ترامپ را درخصوص مسئله تعرفه‌ها که در این نظرسنجی به‌عنوان اعمال مالیات بر کالاهای وارداتی توصیف شده، ترجیح می‌دهند.

«امبر مودی» یک زن ۳۶ ساله از ویرجینیا می‌گوید: «من در حوزه مسائل مالی خیلی بیشتر به ترامپ و در کل جمهوری‌خواهان اعتماد دارم. به نظر من و در طول زندگی‌ام هر بار که یک دموکرات ریاست را برعهده گرفته، اقتصاد آسیب دیده است. قیمت‌ها بالا می‌رود، مالیات‌ها و بدهی ملی نیز افزایش می‌یابد. اگرچه هر چیزی را که ترامپ می‌گوید و انجام می‌دهد، قبول ندارم اما معتقدم که او انتخاب بهتری است.»

طبق نتایج این نظرسنجی تقریبا اکثر شرکت‌کنندگان دیدگاه مطلوب و خوشایندی نسبت به هریس دارند، درحالیکه ۴۶ درصد آن را گزینه خوبی نمی‌دانند. همچنین، حدود ۴ نفر از ۱۰ نفر دیدگاه مثبتی نسبت به ترامپ دارند و حدود ۶ نفر از ۱۰ نفر نظر مطلوب و خوشایندی درباره او ندارند.

براساس آنچه نظرسنجی آسوشیتدپرس و موسسه تحقیقاتی نورک منتشر کرده‌، حدود نیمی از رای‌دهندگان وضعیت اقتصاد آمریکا را «بسیار یا تا حدی ضعیف» توصیف و جمهوری‌خواهان و مستقل‌ها بیشتر نظر مشابهی را نسبت به دموکرات‌ها عنوان می‌کنند. البته با این حال این رقم در مقایسه با نظرسنجی اکتبر ۲۰۲۳ که از ۱۰ بزرگسال آمریکایی، ۷ نفر فکر می‌کردند که اقتصاد ایالات متحده در «موقعیت بدی» قرار دارد، بهبود پیدا کرده است.

علاوه بر این موارد، حدود دوسوم از رای‌دهندگان می‌گویند که آمریکا «به سمتی اشتباه حرکت می‌کند» درحالیکه صرفا حدود یک‌سوم معتقدند که کشور «در مسیر درست پیش می‌رود».

داده‌های مربوطه همچنین نشان می‌دهند که رای‌دهندگان جوان‌تر درباره وضعیت اقتصاد «بدبین‌تر» از رای‌دهندگان سن‌بالا هستند و این خبر خوبی برای «کامالا هریس» که مدتهاست بر حمایت قشر جوان تکیه کرده، نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha