حسین خاکی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: از محل بند الف تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۱ در سال ۱۴۰۲ و 6ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳ تعداد ۵۱ طرح با مبلغ ۲۳۲ میلیارد تومان پرداخت شده است.
وی افزود: در حوزه تولید بذور اصلاحشده نیز تعداد ۷ طرح با مبلغ بالغ بر ۱۷۲ میلیارد تومان به شرکتهای تولیدکننده بذور اصلاحشده پرداختشده است.
مدیر سرمایهگذاری سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی بیان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۷ پرونده به مبلغ ۶.۶۶ میلیارد تومان از محل کمکهای فنی و اعتباری به متقاضیان و بهرهبرداران بخش کشاورزی پرداخت شد.
خاکی عنوان کرد: از این میزان ۴ پرونده به مبلغ ۱.۸۷۶ میلیارد تومان با نرخ سود ۱۵ تا ۱۸ درصد و بازپرداخت ۱ تا ۵ ساله به کمکهای فنی-اعتباری مکانیزاسیون اختصاص دارد.
وی اضافه کرد: از محل خط اعتباری مکانیزاسیون نیز تعداد ۴۵۷ پرونده با مبلغ ۲۱۱.۳ میلیارد تومان به بانک معرفی شده که تعداد ۸۴ پرونده با مبلغ ۴۳ میلیارد تومان پرداخت و سایر پروندهها در دست بررسی و اقدام است.
مدیر سرمایهگذاری سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه کمکهای فنی و اعتباری شیلات به تعداد ۹ پرونده با نرخ سود ۱۹ درصد به مبلغ ۳.۲ میلیارد تومان و باز پرداخت ۱ تا ۵ ساله است، خاطرنشان کرد: کمکهای فنی-اعتباری محصولات زراعی و گلخانهای به تعداد ۷ پرونده با نرخ سود ۱۲ تا ۱۶ درصد به مبلغ ۷۹۶ میلیون تومان و بازپرداخت ۱ تا ۵ ساله و کمکهای فنی اعتباری باغات به تعداد ۷ پرونده به مبلغ ۷۳۵ میلیون تومان و نرخ سود ۱۴ درصد و بازپرداخت ۵ ساله پرداخت شد.
خاکی از انعقاد قرارداد سپردهگذاری ریالی بین صندوق توسعه ملی و بانک کشاورزی برای اعطای تسهیلات به بخش کشاورزی خبر داد و گفت: با توجه به محدودیت منابع تسهیلاتی در سطح استان طرحهایی که متقاضی تسهیلات بالای ۳۰ میلیارد تومان هستند، از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی سال ۱۴۰۳ اعطا میشود و از این محل تعداد ۴ طرح به مبلغ ۱۴۵ میلیارد تومان پس از تصویب در کارگروه ملی به بانک کشاورزی معرفی و تعداد ۳ طرح تاکنون به مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان عقد قرارداد و پرداخت شده است.
وی ادامه داد: در این دستورالعمل پرداخت تسهیلات سرمایهای و سرمایه در گردش بخش آب و کشاورزی با نرخ سود ۲۱.۵ تا ۲۲.۵ درصد، تسهیلات سرمایهای و سرمایه در گردش صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با نرخ سود ۲۲ تا ۲۳ درصد و همچنین تسهیلات سرمایه در گردش ویژه صادرات محصولات کشاورزی با نرخ سود ۲۲.۵ درصد، به طرحهای واجد شرایط بخش کشاورزی پرداخت میشود.
خاکی یادآور شد: مدت بازپرداخت تسهیلات سرمایه در گردش، یکساله و بازپرداخت برای طرحهای سرمایهای حداکثر ۸۴ ماه خواهد بود؛ متقاضیان بهرهمندی از این اعتبارات بر اساس اولویت طرح با هماهنگی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستانها باید نسبت به ثبتنام و بارگذاری مدارک و مجوزهای لازم برای فعالیت موردنظر در سامانه تسهیلاتی وزارت جهاد کشاورزی (سیتا) اقدام کنند.
وی عنوان کرد: بر اساس ابلاغ وزارت متبوع، معرفی متقاضیان از محل اعتبار یادشده صرفاً برای طرحهای تسهیلاتی با مبلغ بیشتر از ۳۰ میلیارد تومان بوده که پس از بررسی و در صورت تصویب طرحها در کارگروه ملی، به بانک کشاورزی معرفی خواهند شد.
انتهای پیام
نظرات