• سه‌شنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403081511067
  • منبع : سازمان غذا و دارو

تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی

تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی

روابط عمومی سازمان غذا و دارو از تهاتر مطالبات و بدهی‌های دارویی بین این سازمان و تأمین اجتماعی خبر داد و در عین حال تاکید کرد که هیچ اعتبار جداگانه‌ای برای پرداخت به حوزه‌های دیگر مانند تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی به سازمان غذا و دارو تخصیص نیافته است.

به گزارش ایسنا، روابط عمومی سازمان غذا و دارو با اشاره به برخی ابهامات درباره عدم تخصیص منابع مالی در حوزه تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی اعلام کرد: پرداخت‌های دارویی اخیر با هدف تهاتر مطالبات میان سازمان غذا و دارو و سازمان تأمین اجتماعی به منظور رفع مشکل شرکت‌های تولیدکننده زیرمجموعه تأمین اجتماعی، که بزرگترین تولیدکنندگان آنتی‌بیوتیک مصرفی کشور هستند، انجام شد تا تولیدات مورد نیاز در فصل زمستان، که با افزایش شیوع سرماخوردگی و بیماری‌های تنفسی همراه است، تأمین شود. جریان نقدینگی باید به‌گونه‌ای مدیریت شود که شرکت‌های تولیدکننده بتوانند تولید را به‌ موقع انجام دهند و کمبود آنتی‌بیوتیک نداشته باشیم.

سازمان غذا و دارو همچنین به این نکته اشاره کرد که اعتبار جداگانه‌ای برای پرداخت به حوزه‌های دیگر مانند تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی به سازمان غذا و دارو تخصیص داده نشده است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، سازمان تامین اجتماعی دارای سه شرکت دارویی است که از مراکز درمانی وابسته به وزارت بهداشت مطالباتی دارند و در عین حال، این سازمان نیز به وزارت بهداشت بدهکار است. برای مدیریت این بدهی‌ها و مطالبات، از روش تهاتر استفاده شده و به این ترتیب، بدهی‌ها به‌طور متقابل تسویه شده‌اند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین توضیح داد: تهاتر یکی از روش‌های معمول برای تسویه حساب‌های متقابل بین سازمان‌ها است و از انتقال غیرضروری منابع مالی جلوگیری می‌کند. در نتیجه، هیچ منبع مالی مستقلی برای تخصیص به سایر ردیف‌ها، از جمله تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی، باقی نماند؛ زیرا این تسویه حساب‌ها از طریق تهاتر صورت گرفته است.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: این سازمان در جهت شفافیت مالی و پاسخگویی به ذی‌نفعان، همواره تلاش می‌کند تا با ارائه اطلاعات دقیق، از بروز سوءتفاهمات جلوگیری کرده و ابهامات را رفع نماید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۶ ۱۶:۳۱

بهتر است بیمارستان های سازمان تامین اجتماعی جهت جلوگیری از تعارض منافع به دانشگاهها واگذار شود. نمیشود که بیمه طرف حساب بیمار و پرسنل و پزشک باشد و خودش مجری و نافع بیمارستان.