• سه‌شنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403081511059
  • خبرنگار : 50040

یک متخصص زنان و زایمان تاکید کرد

ذخیره سازی خون بند ناف؛ سرمایه گذاری طولانی مدت برای سلامت فرزندان

ذخیره سازی خون بند ناف؛ سرمایه گذاری طولانی مدت برای سلامت فرزندان

ایسنا/گیلان یک متخصص زنان و زایمان گفت: ذخیره سازی خون بند ناف می تواند یک سرمایه گذاری با ارزش و طولانی مدت برای سلامت فرزندان و منشاء امید و خاطرجمعی برای والدین باشد.

دکتر یاسمن صراف زاده امروز، ۱۵ آبان ماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به فواید ذخیره سازی خون بند ناف نوزادان، اظهار کرد: خون بند ناف دارای سلول‌های بنیادی است که برای درمان حدود ۸۰ نوع بیماری صعب العلاج خونی و سرطان‌های خونی(مانند لوسمی)، بیماری‌های نقص سیستم ایمنی و برخی بیماری‌های ژنتیکی کاربرد دارد و لذا می‌توان با استفاده از خون بند ناف این بیماری را درمان کرد.

وی با بیان اینکه ذخیره سازی خون بند ناف می‌تواند در درمان بیماری‌های خونی نادر کمک کند، افزود: ذخیره سازی خون بند ناف در درمان بیماری‌های خونی نادر که نیاز به انتقال خون دارند، مفید است.

این جراح و متخصص زنان، زایمان و نازایی در پاسخ به چگونگی کاربرد خون بند ناف در درمان بیماری‌های خونی مادرزادی، گفت: خون بند ناف می‌تواند به عنوان یک منبع خون طبیعی برای کودکانی که از بیماری‌های خونی مادرزادی رنج می‌برند، مورد استفاده قرار گیرد و می‌تواند در درمان این بیماری‌ها نقش مهمی را ایفا کند.

صراف زاده با اشاره به مدت زمان نگهداری خون بند ناف، خاطرنشان کرد: اگر خون بند ناف به درستی و در شرایط مناسب ذخیره شود، می‌تواند تا چند دهه قابل استفاده باشد.

وی ادامه داد: مطالعات علمی نشان داده‌اند که سلول‌های بنیادی موجود در خون بند ناف می‌توانند حتی پس از ۲۰ تا ۳۰ سال همچنان کاربردی و زنده باشند؛ این موضوع بستگی به تکنولوژی و روش‌های ذخیره‌سازی استفاده شده نیز دارد.

این متخصص زنان و زایمان، به والدین توصیه کرد اقدام به ذخیره سازی خون بند ناف فرزندان تازه متولد شده خود کنند و گفت: ذخیره سازی خون بند ناف می تواند یک سرمایه گذاری با ارزش و طولانی مدت برای سلامت فرزندان ما باشد.

وی با بیان اینکه به اتفاق همسرم به عنوان والدین اقدام به ذخیره سازی خون بند ناف هر دو فرزندمان کردیم، یادآور شد: امیدوارم هیچ کودکی به استفاده از ذخیره خون بند ناف برای درمان بیماری هایش نیاز پیدا نکند اما این ذخیره سازی یک منشاء امید و خاطرجمعی برای والدین است که در صورت بروز این اتفاق و لزوم استفاده از سلول های بنیادی، می دانند که در یک جای امن از این سلول ها نگهداری می شود و در زمان نیاز مورد استفاده قرار می گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha