مصطفی بیک مداح در گفت وگو با ایسنا، افزود: از ابتدای تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تا کنون ۹۹ هزار و ۵۰۱ جلد سند روستایی و ۷ هزار و ۲۷۲ جلد سند شهری در استان صادر شده است.
وی بیان کرد: در ۷ ماهه سال جاری تعداد ۲ هزار و ۲۰۶ جلد سند روستایی و ۶۳۳ جلد سند شهری صادر شده است.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در ادامه گفت: بیشترین میزان صدور سند مربوط به شهرستان زابل و کمترین صدور سند مربوط به شهرستان چابهار است.
بیک مداح با اشاره به مزایای صدور سند گفت: این امر در پایداری جمعیت روستاها و شهرهای کوچک اثر گذار است و می توان از مزایای ضمانت آن در دیگر فعالیت های اقتصادی بهره مند شد.
بیک مداح ادامه داد: مشکلاتی در خصوص سند دار کردن اراضی و املاک وجود دارد که از جمله آن می توان به عدم آگاهی متقاضیان به روال کار در بخش های جنوب استان و میزان همکاری و تعامل دستگاه های ذینفع اشاره کرد.
وی در ادامه گفت: کسانی که از گذشته زمین یا واحد مسکونی درتصرف شان بوده است می توانند با مبلغی اندک و ارائه مدارک مثبته اثبات مالکیت نسبت به احراز مالکیت خود و تهیه سند مالکیت ازطریق " قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی و حمایت از عرضه و تولید مسکن " اقدام کنند و هیچ خللی به لحاظ امتیاز فرم جیم، چه روستایی و چه شهری متوجه آنان نمی شود.
مدیر کل بنیاد مسکن استان ادامه داد: با دیگر بخش ها و ادارات در تعامل بوده و حتی تفاهم نامه های سه جانبه فیما بین ادارات ذینفع جهت تسریع دراین امور به امضا رسیده است و این موضوع کمک شایانی کرده تا اماکنی با کاربری های مذهبی، خدماتی، آموزشی،تاسیساتی و... نسبت به تشکیل پرونده اقدام لازم را به عمل آورند.
بیک مداح در پایان یادآور شد: بنیاد مسکن استان، عهده دار اجرای بخشی از قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن برای روستاهای بالای ۲۰خانوار و همچنین شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت، است، اما بخشی دیگر پای کار آمدن مردم و ادامه همکاری های اداره ثبت اسناد و املاک است.
انتهای پیام
نظرات