• یکشنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۷
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403081309537
  • خبرنگار : 71603

نگرانی دانشگاه‌های آمریکا با رئیس جمهوری ترامپ

نگرانی دانشگاه‌های آمریکا با رئیس جمهوری ترامپ

با انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در تاریخ ۵ نوامبر، رأی دهندگان در ایالات متحده در شرف تعیین سرنوشت نظام آموزش عالی و حیات جامعه علمی کشورشان هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از یونیورسیتی نیوز، در حال حاضر شرایط آموزش عالی در آمریکا به نحوی است که چالش‌های زیادی پیش روی آن وجود دارد. از جمله کاهش جمعیت شناختی و ثبت نام دانشجو در بسیاری از ایالت‌ها و نگرانی های مداوم در مورد افزایش شهریه ها و بدهی های دانشجویان. همچنین کاهش اعتماد وجود دارد و این سوال وجود دارد که آیا آموزش عالی نیازهای سودمند جامعه را برآورده می کند و ارزش هزینه کردن را دارد یا خیر؟

این موضوع به شکاف‌های سیاسی موجود هم وارد شده‌ که در آن بسیاری از جمهوری‌خواهان و رسانه‌های اجتماعی، دانشگاه‌ها و کالج‌ها را محیط‌های نخبه‌گرا، غیرقابل تحمل و محدود کننده می‌دانند. هرگز توجهی به این واقعیت ندارد که حدود ۴۲ درصد از کل ثبت‌نام‌شدگان در ایالات متحده در کالج‌های اجتماعی دو ساله هستند. تقریباً دو سوم جمهوری‌خواهان شرکت‌کننده در نظرسنجی، مؤسسات آموزش عالی آمریکا را با تأثیر منفی بر این کشور می‌دانند.

وقایع غم انگیز در خاورمیانه منجر به اعتراضات گسترده در بسیاری از دانشگاه ها و کالج های آمریکا شد و درگیری های سرسختانه و گاه خشونت آمیز با حضور دانشجو علیه دانشجو، استاد در مقابل استاد رخ داد. 

در عین حال، مسائل امنیت ملی از جمله جاسوسی دانشگاهی نیز در برداشت مردم از دانشگاه ها نقش دارد. 

اما با وجود اینکه این چالش‌ها برای آموزش عالی ایالات متحده وجود دارد، نگرانی‌هایی در مورد بازگشت ترامپ به کاخ سفید وجود دارد. 

از جمله اتفاقاتی که در زمان ریاست جمهوری ترامپ رخ داد، این بود که او دیدگاه انزواطلبانه و برد-باخت را در روابط بین الملل دنبال می‌کرد که تقابل‌آمیز بود و میتوان پیش بینی کرد که همچنان باقی خواهد ماند. 

برای آموزش، این موضوع به لفاظی‌ها و سیاست‌هایی ضد منجر می‌شود که به محدودیت‌های ویزا برای دانشجویان و اساتید بین‌المللی به ویژه دانشجویان مسلمان تبدیل خواهد شد. 

همچنین انتظار می‌رود او به دنبال کاهش برنامه‌های وام دانشجویی و کاهش بودجه برای کمک‌های مالی باشد. 

او همچنین در هر سال ریاست جمهوری خود پیشنهاد کرد که بودجه تحقیقات دانشگاهی را به شدت کاهش دهد که به شدت شرایط علم و فناوری آمریکا را تحت تاثیر قرار داد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha