• دوشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۰۴:۳۰
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403081208466
  • خبرنگار : 71959

۷ هشدار پلیس فتا درباره فعالیت در بازارهای ارز دیجیتال

۷ هشدار پلیس فتا درباره فعالیت در بازارهای ارز دیجیتال

معاون اجتماعی پلیس فتا کشور، هفت توصبه درباره فعالیت در بازارهای ارز دیجیتال ارائه کرد.

سرگرد جواد مختاررضایی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: ارزهای دیجیتال، یکی از بازارهای جدید و جذابی هستند که امروزه متقاضیان زیادی نیز دارند اما به دلیل نوسانات شدید و ریسک بالایی که دارند، به یکی از حوزه‌های پرخطر برای سرمایه‌گذاری تبدیل شده‌اند. 

وی افزود: در برخورد با این ارزها باید دقت کرد که ممکن است عده‌ای از این بازارها سود کرده و درآمد خوبی کسب کنند؛ اما متاسفانه بسیاری از افراد نیز در معرض خطرات ناشی از کلاهبرداری و سوءاستفاده‌های مالی قرار می‌گیرند و دارایی‌های خود را از دست می‌دهند.

معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا ادامه داد: برهمین اساس جرائم و کلاهبرداری‌های حوزه ارزهای دیجیتال و رمزارزها به یکی از اولویت‌های پلیس فتا مبدل شده و پلیس فتا علاوه بر ارائه آموزش‌های لازم در این باره، بر لزوم رعایت نکات ایمنی در معاملات و نگهداری ارزهای دیجیتال تأکید می کند.

مختاررضایی گفت: هموطنان باید توجه داشته باشد که قبل از هرگونه اقدام و فعالیت در این بازارهای دیجیتال، باید آموزش‌های لازم را در این باره کسب کنند و به نکات امنیتی توجه کنند تا در دام کلاهبرداران گرفتار نشوند. 

چه نکات امنیتی در بازارهای ارز دیجیتال باید رعایت شود؟ 

وی با اشاره به نکات امنیتی که کاربران باید رعایت کنند؛ افزود: هموطنان باید توجه کنند که تنها در صرافی‌های معتبر ثبت‌نام کرده و از ثبت‌نام در صرافی‌های ناشناس خودداری کنند؛ زیرا صرافی‌های نامعتبر ممکن است به منظور کلاهبرداری راه‌اندازی شده باشند. همچنین استفاده از موتورهای جستجو برای یافتن صرافی‌ها نیز می‌تواند خطرناک باشد، زیرا ممکن است به سایت‌های جعلی هدایت شوید که با جعل هویت صرافی‌های معتبر به دنبال سرقت اطلاعات شما هستند.

مختاررضایی با تاکید بر اینکه رمز کیف پول دیجیتال خود را با کسی در میان نگذارید؛ گفت: یکی از ناامن‌ترین اقدامات در این حوزه، در اختیار گذاشتن رمز ۱۲ یا ۲۴ کلمه‌ای کیف پول به افراد دیگر است. این رمز، تنها راه دسترسی به دارایی‌های دیجیتال شماست و باید به صورت محرمانه حفظ شود. همچنین برای اطمینان از امنیت دارایی‌های دیجیتال خود، بهتر است از کیف پول‌های سخت‌افزاری استفاده کنید. این کیف‌ها با عدم اتصال به اینترنت، دسترسی هکرها را دشوارتر می‌کنند.

وی افزود: در این نوع بازارها تبلیغات گسترده‌ای انجام می شود که ممکن است توسط افراد غیرحرفه‌ای و کلاهبردار هدایت شوند. به همین دلیل توصیه می‌شود به تبلیغات و سیگنال‌دهی برای خرید رمزارزها در شبکه‌های اجتماعی توجهی نکنید؛ زیرا این افراد ممکن است با ارائه اطلاعات غلط، شما را به خرید رمزارزهای بی‌ارزش ترغیب کنند.

معاون اجتماعی پلیس فتا فراجا با اشاره به فعالیت برخی شرکت‌های هرمی در این بازارها ادامه داد: شاهد هستیم که در این حوزه عده‌ای با وعده‌های دروغین درباره کسب سود بیشتر افراد را ترغیب به شرکت در طرح‌های هرمی می‌کنند که معمولا این طرح‌ها پس از جمع‌آوری سرمایه کاربران به پایان می‌رسند و سرمایه‌های افراد از بین می‌رود.

مختاررضایی با اشاره به فعالیت لحظه‌ای بازارهای ارز دیجیتال گفت: ارزهای دیجیتال به طور ذاتی بسیار پرنوسان هستند و قیمت آن‌ها می‌تواند در کوتاه‌مدت تغییرات شدیدی داشته باشد. این ویژگی، سرمایه‌گذاری در این حوزه را بسیار ریسکی می‌کند و ممکن است افرادی که تجربه کافی ندارند، به راحتی دچار ضررهای سنگین شوند؛ به همین دلیل کاربران باید هر لحظه به این تغییرات و نوسانات توجه داشته باشند.

وی در پایان به کاربران توصیه کرد که در خرید، فروش و نگهداری رمزارزها، اصول ایمنی و محافظتی را رعایت کرده و از استفاده از صرافی‌ها و کیف‌پول‌های نامعتبر خودداری کنند. رعایت این نکات می‌تواند تا حد زیادی از خطرات و کلاهبرداری‌های احتمالی جلوگیری کند و امنیت کاربران را در فضای دیجیتال تضمین می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۴ ۱۱:۳۳

لیست صرافی‌های معتبر را کجا میتونیم پیدا کنیم

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۴ ۱۴:۴۷

سلام خدمت جناب سرگرد آیا خرید و فروش رمز ارز غیر قانونی است

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۴ ۱۴:۵۵

سلام خسته نباشید. صرافی های مجاز رو هم اعلام کنید

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۴ ۱۷:۱۶

سلام من خودم خیلی گشتم رمز ارز دیجیتال خارجی در ایران ممنوع و خلاف و اگر وجود داشته باشد بسته می شود شاید الان اجازه خرید و فروش داده شده

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۴ ۱۶:۰۳

کیف پولم ۳ هفته پیش هک شد و متاسفانه مبلغ ( ۲/۸۰۰ دلار) تقریبا معادل ۱۸۰ میلیون تومان از حسابم برداشت شد. رمز ۱۲ رقمی فقط خودم بلد بودم. خیلی مراقب باشید

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۴ ۱۶:۱۴

دمت گرم ایول داری

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۴ ۱۷:۰۵

سلام دوستان اگه کسی میتونه کمکم کنه در خصوص یه مشکلی که واسم پیش اومده من چندروزپیش توسایت سرمایه گذاری گذاشتم وارتقاپلن خواستم بدم از۱رفتم۳خریدم بعدحسابم قفل شدگفت۲رابخری تابازبشه خریدم ه جورش کردم ولی هنوز بازنشده

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۴ ۱۷:۴۷

سلام به هیچ عنوان ادامه نده به هیچ عنوان این کلاهبرداری هست

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۵ ۰۶:۱۱

سلام. برو کار میکن مگو چیست کار. که سرمایه جاودانیست کار.

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۱۵ ۰۸:۴۴

سلام ،آگهی های استخدامی ارز دیجیتال که توی سایت دیوار منتشر میشن قانونی هستن ؟اگه قانونی هستن چرا آخرش به کلاهبرداری از تلگرام ختم میشه ؟چرا دیوار اینارو منتشر میکنه ؟مگه وظیفه پلیس فتا حفظ حریم مردم نیست ؟