حسین افشین در مراسم بهرهبرداری از ساختمان مجتمع نوآوری و توسعه فناوری تربتحیدریه که با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد ریال به بهرهبرداری رسید، افزود: از آنجایی که دانشگاه را سرچشمه و محل تولد شرکتهای دانش بنیان میدانیم، نخستین دغدغه و اولویت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را ایجاد شور و نشاط مضاعفی در دانشگاهها قرار دادیم تا شاهد تولد دانشهای بنیانهای بیشتری باشیم.
وی ادامه داد: برای توسعه علم و فناوری در گام نخست باید ارتباط بین دانشگاه و صنعت را بهینه کرده و آن را بهبود ببخشیم تا خروجی آن شرکتهای دانش بنیان شود.
افشین در خصوص ورود به هوش مصنوعی گفت: هوش مصنوعی را در دولایه پنهان و آشکار میبینیم که در لایه آشکار باید دست همه شرکتها و وزارتخانهها را باز بگذاریم تا در زمینه کاربرد هوش مصنوعی فعالیت کنند.
وی تصریح کرد: هوش مصنوعی دولتی نیست، دولت توانایی ایجاد زیرساختها را دارد تا فناوران و شرکتهای دانش بنیان با توجه به ظرفیت خود در این زمینه فعالیت نمایند.
رئیس مجتمع نوآوری و توسعه فناوری تربتحیدریه نیز در حاشیه آیین بهرهبرداری از این مجتمع گفت: ساختمان متروکه بیمارستان مرحوم دکتر قرایی پس از ۲۰ سال با پیگیری نماینده مجلس در بهمن ماه ۱۴۰۱ خریداری و با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال از اعتبارات معاونت علمی و فناوری پس از مرمت و بازسازی به عنوان مرکز شرکتهای دانشبنیان و فناور زیر مجموعه دانشگاه تربتحیدریه فعالیت خواهد کرد.
سعید شجاعی گفت: این مجتمع شامل فضاهای استقرار شرکتهای دانش بنیان و فناور، فضاهای ستادی، خدماتی، سالن جلسات و فضاهای اشتراکی است که در حال حاضر ۲۰ شرکت دانش بنیان و فناور در این مجتمع فعال هستند و ظرفیت ارایه خدمات به ۶۰ شرکت دانش بنیان در این مجتمع وجود دارد.
تربتحیدریه با بیش از ۱۱ هزار دانشجو و ۲۵۰ استاد عضو هیئت علمی در ۸ مرکز دانشگاهی به عنوان قطب علمی جنوب خراسان رضوی شناخته میشود.
انتهای پیام
نظرات