• پنجشنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۷
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403081007529
  • خبرنگار : 50040

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان خبر داد:

آغاز سرشماری کشاورزی از شنبه آینده با مشارکت ۸۵۰ آمارگیر

آغاز سرشماری کشاورزی از شنبه آینده با مشارکت ۸۵۰ آمارگیر

ایسنا/گیلان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان از آغاز سرشماری کشاورزی استان همزمان با کشور از شنبه آینده خبر داد و گفت: عوامل درگیر در اجرای این پروژه در گیلان ۸۵۰ نفر با استفاده از ۳۰۰ دستگاه تبلت است.

محمدرضا رستمی امروز، ۱۰ آبان ماه در نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه استان گیلان در آستانه برگزاری سرشماری کشاورزی ۱۴۰۳، با اشاره به نقش بی بدیل رسانه ها در برقراری ارتباط بین مردم و مسئولان، اظهار کرد: نیازمند یک پیوند قوی مبتنی بر صداقت بین دست اندرکاران اجرایی و عموم مردم هستیم.

وی با بیان اینکه اطلاع رسانی بیشتر و دقیق تر می تواند از بسیاری از شایعات و فضاسازی های مسموم جلوگیری کند، افزود: روشنگری درباره نقش و ضرورت سرشماری کشاورزی بر عهده رسانه هاست.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان از آغاز برگزاری سرشماری کشاورزی از ۱۲ آبان ماه با مشارکت ۸۵۰ نیروی آمارگیر و کارشناس در استان خبر داد و خاطرنشان کرد: بعد از سرشماری عمومی نفوس و مسکن، سرشماری کشاورزی دومین سرشماری بزرگ و مهم کشور است. با توجه به برگزاری سرشماری سال ۱۴۰۵ به صورت ثبتی و غیرمیدانی، سرشماری کشاورزی سال جاری بزرگترین سرشماری میدانی کشور خواهد بود.

رستمی با بیان اینکه اطلاعات ضروری بخش کشاورزی از طریق مصاحبه با بهره‌برداران به دست می آید، عنوان کرد: این سرشماری برخط بوده و اطلاعات جمع آوری شده توسط تبلت ثبت و به شبکه ملی ستاد سرشماری کشاورزی کشور متصل خواهد شد و امکان رصد لحظه به لحظه اطلاعات وجود دارد.

وی مدت برگزاری سرشماری کشاورزی را ۴۵ روز دانست و بیان کرد: تاکنون پنج سرشماری کشاورزی در کشور برگزار شده که آخرین آن در سال ۱۳۹۳ بوده و چهار میلیون بهره بردار کشاورزی داشتیم.

هدف از این سرشماری را جمع آوری اطلاعاتی در بخش های زراعت، باغداری، دامداری، شیلات و آبزی پروری، زنبور عسل، کرم ابریشم و... دانست و متذکر شد: این اطلاعات جامع مبنای برنامه ریزی های آینده قرار می گیرد و نتایج آن می تواند راهگشای بسیاری از حوزه ها در نظام برنامه‌ریزی کشور و چشم انداز برنامه و برنامه های توسعه پنج ساله و برنامه‌های بودجه سالانه و... باشد و مراکز علمی و تخصصی داخلی و جهانی و دانشجویان و پژوهشگران نیز امکان بهره‌برداری از آن را دارند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گیلان موفقیت در نظام برنامه‌ریزی را در گرو تولید آمار و اطلاعات درست و دقیق دانست و تصریح کرد: از رسانه ها انتظار داریم با اطلاع رسانی درست اهمیت سرشماری کشاورزی را فرهنگ سازی کنند تا بهره‌برداران مشارکت لازم را داشته باشند.

ستاد رسانه ای سرشماری کشاورزی گیلان راه اندازی می شود

قاسم مصفا، معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان نیز، با تاکید بر لزوم ایجاد جریان رسانه ای سرشماری کشاورزی، اظهار کرد: پیوست رسانه ای پروژه ها در برنامه هفتم توسعه دیده شده است.

وی با بیان اینکه آماده راه اندازی ستاد رسانه ای سرشماری کشاورزی استان گیلان هستیم، تصریح کرد: انعکاس اخبار ستاد سرشماری کشاورزی استان در دستور کار رسانه‌هاست.

معاون فرهنگی ارشاد اسلامی گیلان با تاکید بر لزوم اطلاع رسانی از سرشماری کشاورزی به جامعه هدف این طرح، اضافه کرد: انتشار اخبار در همه بسترهای اطلاع رسانی سنتی و مدرن اعم از روزنامه و مطبوعات و شبکه های اجتماعی و رادیو و تلویزیون اهمیت دارد تا ضرورت موضوع در ذهن مخاطب نهادینه شود و همکاری را قم بزند.

مصفا از برگزاری رویداد رسانه ای مرتبط با سرشماری کشاورزی خبر داد و گفت: اخبار و اطلاعیه ها و اطلاع رسانی های ستاد سرشماری کشاورزی استان در اسرع وقت و به موقع باید در اختیار رسانه ها قرار بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha