سیروس ابراهیمی امروز (نهم آبان ماه) در مراسم روز جهانی غذا که در سالن آمفیتئاتر دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان برگزار شد، با بیان اینکه یکی از مسائل مهم دنیای کنونی تامین غذا به صورت کمی و کیفی است، بیان کرد: بررسی و نظارت بر کیفیت، بهداشت و سلامت غذا برعهده معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان است.
وی با بیان اینکه امروز در دنیا تنها تولید محصولات مطرح نیست، بلکه غذایی که تولید میشود، باید استاندارد لازم را برای مصرف جامعه داشته باشد، افزود: آنجا که باید کیفیت و سلامت غذا مد نظر قرار گیرد، باید حوزه علوم پزشکی کار خود را دقیق و جدی انجام دهد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان گفت: امروز صدها مرکز تولیدی محصولات غذایی در کشور فعالند و مردم به این امید که سازمان غذا و دارو روی آنها نظارت و کنترل دارد تا بهصورت استاندارد تولید شوند با خیال راحت محصولات را مصرف میکنند.
ابراهیمی با بیان اینکه هرچه به این بخش بیشتر پرداخته شود، هزینهها کمتر خواهد شد، افزود: افرادی در بیمارستانها و مراکز درمانی بستری هستند که از مشکلات گوارشی رنج میبرند و این حاصل مصرف غذاهایی است که استاندارد لازم را ندارند و چنانچه سلامت جسمی فردی به مخاطره بیفتد بهدنبال آن سلامت روانیش نیز تهدید میشود.
وی ادامه داد: تا سال ۲۰۵۰ باید برای ۹ میلیارد نفر غذا تولید شود و ۵۰ درصد این غذا از طریق آبزیان باشد.
ابراهیمی درباره تولید نان حجیم و سبوسدار، گفت: کارخانههای تولید آرد سبوسدار مشخص و نانواییهایی نیز اعلام آمادگی کردند و باید مردم نیز آموزش لازم را ببینند که نان حجیم و سبوسدار تیره رنگ است و به لحاظ سلامت از کیفیت بالایی برخوردارند.
وی بر مصرف نان حجیم و سبوسدار از سوی مردم تاکید کرد و افزود: پرهیز از مصرف فستفودها که سلامت جامعه را تهدید میکند، نیازمند آموزش و فرهنگسازی است و ضرورت دارد سطح آموزش را در جامعه افزایش دهیم.
انتهای پیام
نظرات