به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در جمع روسای پلیسهای امنیت اقتصادی کشور با اشاره تسلیت شهادت مدافعات امنیت در استان سیستان و بلوچستان و شهدای ارتش در حمله بزدلانه رزیم سفاک صهیونیستی، گفت: امروز نظام جمهوری اسلامی ایران قلب تپنده جهان اسلام و امید مستضعفان عالم وخار چشم ابر قدرتهای ظالم و مستکبر است و ایران اسلامی به رهبریهای داهیانه مقام معظم رهبری امروز پیشتاز دفاع از مظلومان فلسطینی است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به برگزاری دومین همایش ملی امنیت اقتصادی، تاکید کرد: تعامل و همکاری با بخشهای مختلف جامعه و با حوزههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و غیره میتواند موجبات ارتقای سرمایه اجتماعی پلیس در جامعه را در پی داشته باشد و این مهم موید این موضوعات است که برنامههای ایجابی در راس برنامههای پلیس قرار دارد.
رحیمی با اشاره به اینکه در دومین همایش ملی امنیت اقتصادی بیش از ۷۰۰ فعال اقتصادی حضور داشتند، گفت: پیام و نتیجه این گونه همایشها جلب اعتماد و همکاری و همراهی فعالان اقتصادی و ایجاد بستر مناسب برای فعالیت آنان است.
وی با تاکید براینکه تامین امنیت اقتصادی برای فعالان اقتصادی نیازمند همراهی و همکاری آنان با پلیس است، افزود: مسائل اقتصادی همراه از مهمترین موضوعات و دغدغه مردم است و در کشور مادر سالهای اخیر با توجه به تلاشهای ظالمانه دشمنان در ایجاد محدودیتها و تحریمهای اقتصادی از حساسیت و اهمیت بیشتری برخوردار است از این رو ایجاد امنیت اقتصادی و مقابله با مظاهر و جنبههای مفاسد و جرایم اقتصادی در سطوح مختلف از اهمیت بالایی برخوردار است.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: همه مراکز پلیسهای امنیت اقتصادی کشور باید ملجا و مامن فعالان اقتصادی باشند و با همه وجود در تامین امنیت اقتصادی آنان کوشا باشند.
رحیمی با اشاره به اینکه همایشهای استانی امنیت اقتصادی با مشارکت فعالان اقتصادی بطور مستمر در دستور کار استانها باشد، گفت: فعالان اقتصادی باید در سایه امنیت اقتصادی بتوانند فعالیت سالم اقتصادی خود را به انجام برسانند و علاوه بر این نباید اجازه بدهیم که مجرمان و مفسدان اقتصادی با اقدامات مجرمانه خود در رشد و شکوفایی اقتصادی کشور مشکل ایجاد کنند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تاکید بر اینکه در کنار اقدامات ایجابی طرحهای مقابله با جرایم و مفاسد اقتصادی در سراسر کشور بی وفقه و با اقتدار باید انجام شود، گفت: پلیس امنیت اقتصادی باید با جایگاه واقعی خود را به نمایش بگذارد و جایگاه واقعی و نقش بی بدلیل خود را در مقابله با جرایم اقتصادی با کارنامه و اقدامات درخشان خود به نمایش بگذارد.
وی با اشاره به اینکه با توجه به اهمیت مسایل اقتصادی همه پلیس های تخصصی در اجرای طرحهای سراسری همراه و همکاری لازم را با پلیس امنیت اقتصادی دارند و با این همکاری و هم افزایی موفق تر می توانیم عمل کنیم، بیان کرد: قاچاق نتایج ویرانگری را برای اقتصادی هر کشوری به همراه دارد که در انجام این عملیات پلیس امنیت اقتصادی کشور مهمترین جایگاه و مسئولیت را بر عهده دارد.
رحیمی با تاکید بر اینکه باید نشانگاههای اقتصادی به درستی شناسایی شود، عنوان کرد: بطور حتم تعامل سازنده با بخش خصوصی با هدف بهره گیری از ظرفیت آنان در راستای کمک به رشد اقتصادی کشور میتواند تاثیر مطلوبی را برای جامعه به همراه داشته باشد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با تاکید براینکه پلیس امنیت اقتصادی مجموعه متخصص و متعهد در زمینه مقابله با جرایم و مفاسد اقتصادی است از این رو همه مولفههای اخلال در نظام اقتصادی کشور باید احصاء شود، گفت: برای مقابله جدی و مقتدرانه با جرایم و مفاسد اقتصادی باید دست مجرمان و مفسدان را بخوانیم و چند قدم جلو تر از آنها باشیم و اجازه جولان به آنها ندهیم.
انتهای پیام
نظرات