• چهارشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403080906525
  • خبرنگار : 50593

معاون اول قوه قضاییه خبرداد

راه اندازی دادگاه صلح در کل کشور تا ۱۵ روز آینده

راه اندازی دادگاه صلح در کل کشور تا ۱۵ روز آینده

ایسنا/مازندران معاون اول قوه قضاییه با بیان اینکه دادگاه صلح همچون دادگاه‌های حقوقی است، گفت: دادگاه صلح در کنار سایر محاکم قرار دارد و دارای صلاحیت است.

حجت‌الاسلام حمزه خلیلی ۹ آبان در جلسه شورای قضایی استان که در دادگستری مازندران برگزار شد، به فضائل اخلاقی تاکید کرد و افزود: اجرای عدالت یک فضیلت است و بر این اساس باید ماموریت‌هایی که به ما محول شده به درستی اجرا شود.

وی با بیان اینکه آنچه مردم ما به دنبال آن هستند اجرای عدالت است، اظهار کرد: هر وقت پرونده‌ای تشکیل و مراجعات به قوه قضاییه بیشتر می‌شود یعنی در جایی توازن ایجاد نشد و عدالت شکل نگرفت.

معاون اول قوه قضاییه تصریح کرد: از درون متن دادنامه باید اتفاقی در بیرون ایجاد شود تا ناکارآمدی‌ها و نامتوازن‌ها به توازن برسد.

این مسئول با تاکید بر هم افزایی و توان مشترک برای حل مشکلات، خاطرنشان کرد: نباید نارسایی‌ها را نادیده بگیریم. وقتی از عدالت تعریف می‌شود به این معنا است که با توازن نزاع شکل نمی‌گیرد.

خلیلی یادآور شد: وقتی به تغییر کاربری‌ها در مازندران اشاره می‌شود، نشان می‌دهد ما نتوانستیم در این بخش اقدامی انجام دهیم.

وی افزود: علیرغم وظایف سازمانی که وجود دارد و جرم هم واقع می‌شود نشان می‌دهد اگر قانون به درستی، یکپارچه و به موقع اجرا می‌شد این نامتوازنی را در استان شاهد نبودیم.

معاون اول قوه قضاییه با اعلام اینکه شاهد رضایتمندی مردم مازندران از قوه قضاییه هستیم، اظهار کرد: این اصل باید در مازندران استمرار یابد و نمی‌توان در مقطعی رها شود لذا این کار بزرگ در استان قابل تحسین است.

این مسئول با تاکید براینکه مردم نیاز دارند حرفهایشان شنیده شود، گفت: لازم است حرف‌های مردم را گوش دهیم و در رفتار کرامت هم حفظ شود.

حجت‌الاسلام خلیلی با بیان اینکه دادگاه صلح همچون دادگاه‌های حقوقی است، افزود: دادگاه صلح در کنار سایر محاکم قرار دارد و دارای صلاحیت است.

وی تصریح کرد: فرایند تشکیل دادگاه‌های صلح در کشور به شکل بسیار خوبی از بخش‌ها و حوزه های قضایی شهرستان آغاز و در حال حاضر در مراکز استان‌ها در حال اجرا است.

 معاون اول قوه قضاییه خاطرنشان کرد: تاکنون تاسیس دادگاه‌های صلح در بیشتر استان‌های کشور، انجام شده و این دادگاه تا ۱۵ روز آینده در کل کشور و همه دادگاه ها، برای رسیدگی به دعاوی که ماهیت قضایی دارند، ایجاد می‌شود.

این مسئول به تامین نیروی انسانی در دادگاه‌های صلح اشاره کرد و گفت: کمترین نیرو در دادگاه صلح تزریق و در این بخش از دادسراها و دادگاه‌های قضایی تامین شد.

حجت الاسلام خلیلی با تاکید بر اینکه برای استحکام خانواده باید پرونده‌هایی که می‌آید به صلح و سازش بی‌انجامد، اظهار کرد: در دادگاه‌های خانواده شورای حل اختلاف قرار دارد تا پرونده‌ها به سرانجام خوبی برسد.

وی به قراردادهای ملکی اشاره کرد و گفت: امسال با دو پروژه دادگاه صلح و قانون الزام مواجه هستیم این دو طرح باید به درستی اجرا شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۸-۰۹ ۱۴:۳۳

قوه قضائیه به فکر این باشه که تعداد دعاوی کم بشه و تعداد مجتمع ها و شعبات هم کم بشه

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۰۹ ۱۷:۲۱

وقتی بخاطر ی فحش سریع شکایت میکنین وصبح علی الطلوع دادسرا و دادگاه رو در می نوردید قوه قضاییه چطور دادگاه رو کم کنه..همیشه هم طلبکارید که چکم فلان شد و فلان..هر روز هم به جون هم می افتین..لذا روزبروز بر تعداددادگاه وپرونده هابیشترمیشه

avatar
دیروز ۰۰:۰۷

احسنت به قوه قضایه جمهوری اسلامی که چینین فکری کرد راه اندازی دادگاه صول و عدالت خیلی واجب ودر شانِ ملت هست

avatar
دیروز ۰۲:۰۷

این طرح الزام به ثبت خیلی خوبه.بخصوص برای مازندران که تمام دفاتراملاک کلاه بردارن..سه سال پیش ملک خریدم فروش مال غیربود هنوز هم جناب قاضی حکم نداده وپول من دست کلاه بردارهست وحال میکنه.اخرم پولمون رامیده که دیگه بدرد نمیخوره