علیرضا رهایی امروز (۹ آبان)اظهار کرد: امروزه در دنیا بسیاری از عوامل انسانی در کنار عوامل طبیعی و اقلیم باعث تخریب عرصههای منابع طبیعی شده است.
وی دستیابی به مدیریت پایدار این منابع را مستلزم مشارکت و نقشآفرینی تمامی دست اندرکاران این حوزه برشمرد و افزود: تا کنون اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان سمنان برای جذب همیاران بیشتر برنامهریزی کرده است.
رهایی از فعالیت یک هزار و ۵۴۷ نفر از این همیاران به عنوان مروج همیار طبیعت خبر داد و تصریح کرد: در حال حاضر ۸۹۶ نفر از همیاران به عنوان محافظ همیار طبیعت چهار هزار و ۶۱ نفر به عنوان دانش آموز همیار طبیعت با منابع طبیعی استان همکاری دارند.
وی ادامه داد: در مجموع در حال حاضر ۶ هزار و ۵۰۴ نفر تحت عناوین مختلف به عنوان همیار طبیعت با منابع طبیعی و آبخیزداری استان همکاری دارند.
رئیس اداره آموزش،ترویج و مشارکت های مردمی اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان سمنان با اشاره به طراحی دورههای مهارتافزایی در این اداره کل گفت: دورههای آموزشی حضوری برای همیاران طبیعت به منظور استفاده از ظرفیت آنها در حفاظت از عرصههای منابع طبیعی برگزار میشود.
وی افزود: هدف از طرح همیاران طبیعت، ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و جلب مشارکت مردم در امر حفاظت، احیا و توسعه منابع طبیعی است.
رهایی افزود: از طریق ساماندهی علاقمندان و دوستداران منابع طبیعی، شوراهای اسلامی، دهیاران، بسیجیان و سایر اقشار جامعه در قالب تشکل همیاران طبیعت، با نگاه به ارتقا دانش و بهرهگیری از توانمندیهای این افراد در راستای اجرای سیاستهای سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری استفاده میشود.
انتهای پیام
نظرات