«امید شفیعی» با بیان این مطلب به خبرنگار ایسنا اظهار کرد: ارقام کشت شده در سطح استان رقم ملس ساوه و رقم کُلْم است، عمده محصول تولیدی انار به صورت تازهخوری است که در بازار استان و بازارهای سایر استانها در سطح کشور به فروش میرسد.
وی افزود: محصولات جانبی به عنوان ترشی، لواشک و رب انار توسط افراد محلی تولید میشود.
شفیعی گفت: توسعه باغات انار در مناطق نیمه گرمسیر و مستعد استان در دستور کار سازمان است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان نیز در خصوص برداشت انار از باغات شهرستان به ایسنا گفت: برداشت انار از سطح ۱۰۴ هکتار از باغات شهرستان آغاز شده و پیشبینی میشود از این سطح حدود ۲ هزار و ۶۰۰ تن انار برداشت و روانه بازار شود.
«علیرضا صیدمرادی» خاطرنشان کرد: برداشت انار درحال انجام است و تا اواسط آذرماه ادامه دارد و علاوه بر مصرف داخلی استان به استانهای همجوار نیز صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیروان در ادامه گفت: این مدیریت با برگزاری کلاسهای تئوری و عملی برای باغداران بهمنظور افزایش تولید و ارتقای کیفی محصول با بهرهگیری از ظرفیت دانشآموختگان کشاورزی مراکز و مدیریت و همکاران ستادی نقش بسزایی ایفا کرده است.
وی افزود: با وجود اینکه بیش از ۱۰۰ هکتار از باغات انار استان در شهرستان سیروان واقع است هیچگونه صنایع تبدیلی در کنار این باغات تعبیه نشده است.
انتهای پیام
نظرات