این موضوع در جلسه مشترک سرکنسول و وابسته فرهنگی ایران در استانبول و مدیر مؤسسه صلح و دوستی جهانی و تعدادی از بانوان کارآفرین مورد بررسی قرار گرفت.
در این نشست سرکنسول ایران در استانبول گفت: در آستانه سال فرهنگی ایران و ترکیه معرفی کار فاخر و ماندگار که نشان از هویت و توانمندیهای هنری ایران خصوصاً بانوان داشته باشد حرکتی نمادین با ظرفیتهای همهجانبه را به دنبال خواهد داشت.
احمد محمدی ضمن یادآوری فصول مشترک فرهنگی و تاریخی ایران و ترکیه تأکید کرد: مسئولین فرهنگی ایران در استانبول و دیگر تلاشگر باتوجه به همراهیهای دستگاههای مربوطه ترکیه خصوصاً شهرداری منطقه عظیم و گردشگری فاتح استانبول، همهگونه حمایت معنوی، تبلیغی و معرفی هنرهای ایرانی را در دستور کار اهداف خود دارند.
مدیر مؤسسه صلح و دوستی جهانی نیز در این نشست به تاریخچه نمایشگاهی بانوان ایران در اقصینقاط دنیا با عنوان خاتون پرداخت و گفت: تلاش میکنیم با تداوم اجرای نمایشگاههای هنری، فرهنگی، معرفی بانوان هنرمند کارآفرین که نقش زیر بنایی در بنیان خانواده دارند به تحکیم خانواده و شناساندن این جایگاه در سطح بینالملل کمک کنیم.
عشرت شایق اضافه کرد: هر هنر زیبایی که توسط بانوان کارآفرین خلق میشود حاکی از ذوق، قریحه، استعداد خدادادی و مدیریت کسبوکار توأم با مسئولیتپذیری و مدیریت خانواده است.
وی درعینحال معرفی محصولات و کالاهای فرهنگی را حرکتی جهت تقدیر و تشویق بانوان برای تلاش شود در جهت تولید و صادرات هنر و محصولات فرهنگی و پیشگامی و پیشتازی در این راستا عنوان کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مؤسسه صلح و دوستی جهانی، در نمایشگاه توانمندی بانوان ایرانی در آستانه سال فرهنگی ایران و ترکیه که همزمان با دهه فجر در ۱۶ استان کشور ترکیه آغاز خواهد شد هنرهایی نظیر گلیم، گبه، ترمه، سوزندوزی، پته کرمان، جواهردوزی، مس کوبی، معرق، منبت، تابلوفرش و... به نمایش گذاشته میشود و در حاشیه این نمایشگاه رویدادهای همچون رویداد شعر و ادب، رویداد کسبوکار در اقتصاد هنر، رویداد صلح برای کودکان، رویداد تجربهنگاری در برنامه قهوه تلخ با طعم جرعه امید و...نیز برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات