• سه‌شنبه / ۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1403080805686
  • خبرنگار : 71368

عضو شورای شهر تهران عنوان کرد

انتقاد از عدم ابلاغ مصوبه تشکیل هیات امنای محلات تهران

انتقاد از عدم ابلاغ مصوبه تشکیل هیات امنای محلات تهران

عضو شورای شهر تهران از عدم ابلاغ مصوبه تشکیل هیات امنای محلات تهران انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، احمد علوی در تذکر پیش از دستور خود در جلسه امروز شورای شهر تهران با بیان اینکه اعضای ستاد مشارکت محله‌ای در هر هفته جلسات برگزار می‌کنند و مصوبات خوبی داشتیم اما هنوز بسیاری از مصوبات همچون مصوبه تشکیل هیات امنای محلات ابلاغ نشده است، گفت: این مصوبه تشکیل هیات مدیره، زیربناست و انتخاب رئیس و بازرس به تعویق میوفتد.

وی افزود: به نظرم حتما باید در مدیریت شهری تدبیر کنند و سال گذشته ۱۵۰ میلیارد تومان برای کمک به سراهای محلات مصوب کردیم و تا الان پنج بار مکاتبه کردیم که دستورالعمل نحوه پرداخت به سراها را اعلام کنند اما نه تنها دستورالعمل نیامده بلکه اعضای شورا اجازه نمی‌دهند از اعتبار پرداخت کنیم و نصف سال گذشت و باید رسیدگی فوری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha