دکتر امیر امانی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در همین راستا از داروخانههای سطح شهر و شرکتهای پخش دارویی، بازرسی به عمل آمد و مواردی همچون حضور مسئول فنی، گران فروشی، اتصال داروخانهها به سامانه TTAC، کمبود دارویی، وجود اقلام فاقد برچسب اصالت کالا و قاچاق و وجود اقلام تاریخ گذشته مورد رصد و پایش قرار میگیرند.
وی افزود: طی یک مورد از بازدیدها، یکی از داروخانه ها دارای اقلام آرایشی قاچاق بوده که اقلام مکشوفه جمع آوری شده و به انبار اموال تملیکی ارسال شد و همچنین اقدامات لازم در خصوص برخورد با واحد مذکور انجام گرفته است.
امانی تاکید کرد: کمبودهای دارویی در سطح استان توسط معاونت غذا و دارو رصد شده و از طریق سازمان، پیگیری لازم برای رفع آن صورت میگیرد.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: هم استانیها برای پیگیری کمبود دارویی خود با شماره ۵-۰۵۸۳۲۲۴۸۰۰۱ داخلی ۱۲۶ تماس حاصل فرمایید.
وی اضافه کرد: همچنین هم استانیها میتوانند جهت پیگیری موضوع شکایت خود در ارتباط با داروخانهها با کارشناسان سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و مورد شکایت را ثبت کرده و توسط کارشناسان معاونت موضوع مورد بررسی و پیگیری قرار خواهد گرفت و نتیجه شکایت به شاکی از طریق سامانه ۱۹۰اطلاع رسانی میشود.
انتهای پیام
نظرات