• شنبه / ۵ آبان ۱۴۰۳ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403080502926
  • خبرنگار : 71658

همبرگرهای آلوده «مک دونالد»؛ شمار مبتلایان به باکتری خطرناک E.coli افزایش یافت

همبرگرهای آلوده «مک دونالد»؛ شمار مبتلایان به باکتری خطرناک E.coli افزایش یافت
عکس: رویترز

سازمان غذا و داروی ایالات متحده روز گذشته (جمعه) اعلام کرد در حال حاضر ۷۵ نفر به دلیل ابتلا به بیماری ناشی از باکتری «اشریشیا کلی» یا E.coli مرتبط با همبرگرهای مک دونالد بیمار شده‌اند و تعداد مبتلایان به این عفونت باکتریایی خطرناک همچنان در حال افزایش است.

به گزارش ایسنا، همچنین مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC) روز گذشته هشدار داد: تعداد واقعی افراد بیمار در این شیوع احتمالاً بسیار بیشتر از آمار گزارش‌شده است.

پیش از این نیز دولت آمریکا گزارش کرده بود که شیوع این بیماری تاکنون منجر به مرگ یک نفر شده و ۴۹ نفر دیگر نیز بیمار شده‌اند. همچنین ۱۰ تن نیز در بیمارستان بستری شده‌اند.

گفته می‌شود سویه E.coli که باعث مرگ یک نفر شده، باعث بیماری بسیار جدی به خصوص برای افراد مسن، کودکان و افرادی که دارای نقص ایمنی هستند، می‌شود.

به گزارش روزنامه گاردین، یافته‌های اولیه سازمان غذا و داروی آمریکا و همچنین این شرکت، نشان داد که پیاز خرد شده مورد استفاده منبع احتمالی شیوع بیماری بوده است.

موارد بیماری‌های ناشی از محصولات مک دونالد در تاریخ‌های ۲۷ سپتامبر تا ۱۰ اکتبر گزارش شده است.

اشریشیا کلی یک گروه بزرگ و متنوع از باکتری‌هاست. اگرچه بیشتر سویه‌های اشریشیا کلی بی‌ضرر هستند اما سایر گونه‌ها می‌توانند افراد را بیمار و حتی جان آنها را تهدید کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha