• پنجشنبه / ۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403080302224
  • منبع : نمایندگی اصفهان

دومین رویداد بین‌المللی هوش مصنوعی اصفهان آغاز به کار کرد

دومین رویداد بین‌المللی هوش مصنوعی اصفهان آغاز به کار کرد

ایسنا/اصفهان مراسم افتتاحیه «دومین رویداد سالانه هوش مصنوعی»، امروز پنجشنبه ۳ آبان‌ماه، با حضور چهره‌هایی در عرصه علم و فناوری کشور و استان در هتل عباسی اصفهان برگزار شد.

در آیین افتتاحیه این رویداد، ساره گلی، رئیس بنیاد نخبگان استان اصفهان با اشاره به اهمیت روزافزون هوش مصنوعی در زندگی بشر، اظهار کرد: دومین رویداد هوش مصنوعی اصفهان با هدف برداشتن گامی کوچک در راستای تحقق این فناوری مهم و با همکاری معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و بنیاد نخبگان استان اصفهان برگزار می‌شود.

وی افزود: در بخش مسابقات این رویداد که در ۵ محور اصلی برگزار می‌شود، ۱۷۹ تیم دانشجویی شرکت کرده‌اند که پس از داوری توسط ۵ کمیته، ۱۳ تیم برتر برای شرکت در مرحله نهایی معرفی شده‌اند. همچنین در بخش سرمایه‌گذاری، ۴۸ شرکت و ۷ واحد صنعتی بزرگ استان و کشور به بیان پتانسیل‌ها و ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری خود می‌پردازند.

گلی تصریح کرد: در بخش نمایشگاهی این رویداد، ۱۰۱ شرکت در ۱۱۰ غرفه و چهار واحد بزرگ اقتصادی به نمایش محصولات و ایده‌های فناورانه خود می‌پردازند و در بخش گردهمایی نیز سخنرانانی از آمریکا، اروپا، آسیای شرقی و کره جنوبی به بیان تجربیات خود خواهند پرداخت.

در این آیین، مهدی جمالی‌نژاد، استاندار اصفهان نیز با اشاره به پیشینه علمی و فرهنگی اصفهان، گفت: این شهر تاریخی همواره با هوش ذاتی و مثال‌زدنی مردمش، کانون گرم و تابنده فرهنگ و تمدن اسلامی بوده است. با توجه به پیشرفت‌های چشمگیر هوش مصنوعی در سطح جهانی، اصفهان با برخورداری از دانشگاه‌ها و مراکز دانشی و علمی معتبر و نیروی انسانی خلاق و ماهر می‌تواند در حوزه‌های صنعت، کشاورزی، علم و فناوری تحولی نو را رقم بزند.

همچنین، شهرام دبیری، معاون امور مجلس رئیس جمهوری با اشاره به جایگاه ایران در حوزه هوش مصنوعی تصریح کرد: ایران از نظر تولیدات علمی رتبه پانزدهم را در دنیا دارد، اما از نظر استفاده از هوش مصنوعی هنوز جایگاه مطلوبی ندارد و باید در این زمینه تلاش بیشتری صورت گیرد.

وی افزود: هوش مصنوعی در عرصه‌های مختلف از جمله صنعت، سلامت، انرژی، کشاورزی، حمل و نقل، امور اقتصادی، آموزش، پژوهش، محیط زیست و حتی حکمرانی خوب، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است. طبق پیش‌بینی‌ها، هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۰ می‌تواند رشد اقتصادی جهان را تا حدود ۱۶ تریلیون دلار افزایش دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha