• چهارشنبه / ۲ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1403080201367
  • خبرنگار : 50136

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان خبرداد

رشد ۴۳۶ درصدی صدور مجوزهای کسب و کار در آذربایجان‌غربی

رشد ۴۳۶ درصدی صدور مجوزهای کسب و کار در آذربایجان‌غربی

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌غربی گفت: در این استان طی ۶ ماهه نخست سال، ۱۴۷ هزار و ۱۳۶ درخواست صدور مجوز در درگاه ملی مجوزها ثبت شده است.

 حبیب تربتی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: در این استان طی ۶ ماهه نخست سال امسال تعداد ۱۴۷ هزار و ۱۳۶ درخواست صدور مجوز در درگاه ملی مجوزها ثبت شده که ۸۸ درصد از درخواست‌ها به تعداد ۱۲۹ هزار و ۳۹۰ مورد منجر به صدور مجوز شده و از این تعداد مجوز ثبت شده، ۹۷ درصد در مدت قانونی و فقط ۳ درصد خارج از مدت قانونی صادر شده و رشدی ۴۳۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل نشان می‌دهد.

وی گفت: در این دوره، تعداد ۱۱۵۹۶ درخواست رد، تعداد ۴۲۱۱ درخواست در حال بررسی، تعداد ۱۱۸۴ درخواست انصرافی و تعداد ۲۰۵ درخواست ابطال شده است. 

تربتی، درباره تعداد درخواست صدور مجوز در درگاه ملی مجوزها که به مرحله ثبت نهایی رسیده، افزود: طی ۱۲ ماهه منتهی به شهریور امسال تعداد ۱۹۳ هزار و ۸۹۵ درخواست صدور مجوز در درگاه ملی مجوزها ثبت شده و برای ۸۳ درصد از درخواست‌ها به تعداد ۱۵۹ هزار و ۹۸۱ مجوز صادر شده که از این تعداد مجوز ثبت شده، ۹۳ درصد در مدت قانونی و ۷ درصد خارج از مدت قانونی صادر شده است. 

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی آذربایجان‌غربی در خصوص اقدامات صورت گرفته در مورد درخواست‌های صدور مجوز در درگاه ملی عنوان کرد: در این دوره، تعداد ۲۴ هزار و ۱۱۴ درخواست رد، تعداد ۵۰۹۹ درخواست نیز درحال بررسی، تعداد ۲۹۲۳ درخواست انصرافی و تعداد ۳۶۴ درخواست ابطال شده؛ این یعنی در حوزه صدور مجوز کسب و کار ۴۳۶ درصد رشد داشته‌ایم که نشان دهنده استقبال خوب و تسهیل فضای کسب و کار در این استان است.

وی گفت: با مقایسه ۶ ماهه نخست سال امسال نسبت به زمان مشابه سال قبل، کل مجوزهای درخواست شده در ۶ ماهه نخست سال گذشته، ۲۷ هزار و ۴۵۰ مورد بوده که از این تعداد ۱۶ هزار و ۷۷ مجوز صادر شده است. 

تربتی افزود: شهرستانهای دارای بیشترین درخواست به ترتیب ارومیه با ۴۳ هزار و ۴۳۴ درخواست، خوی با ۱۶هزار ۳۳۷ درخواست، بوکان با ۱۴ هزار و ۸۷۶ درخواست، میاندوآب با ۱۰ هزار و ۸۶۳ درخواست و مهاباد با ۸۹۰۵ درخواست است.       

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان تصریح کرد: درگاه ملی مجوزها به عنوان تنها مرجع رسمی اعلام شرایط صدور مجوزهای کسب و کار و معرفی مرجع قانونی صادرکننده مجوزهای کسب و کارها در کشور محسوب شده و شهروندان می‌توانند در این سایت ضمن اطلاع از شرایط و مراحل دریافت مجوز، به سهولت مجوز مورد نظر را در کوتاه‌ترین زمان ممکن دریافت کنند.

تربتی با تاکید بر اینکه از کارکردهای اصلی درگاه ملی مجوزها سهل کردن شرایط، مدارک، زمان و هزینه لازم برای صدور مجوز همه کسب و کارهاست، افزود: این سامانه مرجع اصلی صادرکننده مجوز، پشتیبانی و پیگیری دریافت مجوز مورد نظر در زمان اعلام شده و پیگیری قضایی در صورت عدم صدور مجوز بدون دلیل موجه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha