احمد دنیامالی، امروز سه شنبه در سفر استانی خود به آذربایجانشرقی، پس از حضور در گلزار شهدا، بازدید از مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) تبریز، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان، دیدار با استاندار و افتتاح خانه والیبال به دیدار روسای هیات ورزشی و دبیران سازمانهای مردم نهاد آذربایجانشرقی در محل استانداری رفت.
فقدان حامی مالی بزرگ ترین مشکل ورزش است
در ابتدای این جلسه حبیب ستودهنژاد، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی، گفت: بزرگترین مشکل ما در ورزش، نبود حامی مالی و جدا شدن صنعت از ورزش، است. تنها باشگاهی که بار ورزش را به دوش میکشد، مس سونگون است و در ۹ رشته ورزشی به فعالیت میپردازد و ما میتوانیم از ظرفیتهای این باشگاه استفاده کنیم. در المپیک ۲۰۲۴ پاریس استان آذربایجان شرقی ما چند نماینده مهم داشت که مدالآوری و طلسمشکنی کردند.
همچنین در ادامه علی کشفیا، رئیس هیات جانبازان و توانیابان استان آذربایجان شرقی و قهرمان اسبق پارالمپیک از دغدغهها و خلاءهای ورزش استان سخن گفت و معتقد بود کمبود امکانات باعث شده است تا استان آذربایجان شرقی نتواند میزبانی مسابقات را برعهده بگیرد.
حضور بانوان در ورزشگاه یادگارامام (ره) پر رنگتر خواهد بود
بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه خاطرنشان کرد: مدیریت استعداد یک علم است. ما باید کشف استعداد کنیم و در این زمینه طبق چارچوب پیش برویم. باید تمام تلاش خود را کنیم تا محیط زندگی را برای جوانان آماده کنیم. ما یک گسستگی میان دستگاهها داریم و حالت مجمع الجزایری میان بخشهای مختلف شکل گرفته است و تلاش میکنم یک همافزایی میان دستگاهها به وجود بیاورم.
او در رابطه با کمبود فضای ورزشی برای بانوان در استان آذربایجان شرقی و پیشنهاد تبدیل ورزشگاه تختی تبریز به محیط ورزشی اختصاصی بانوان گفت: ما فضای اختصاصی کمی برای بانوان داریم و ما باید ظرفیت این مساله را بیشتر کنیم. پیشنهاد من این است که ورزشگاه تختی را به بانوان اختصاص دهیم و ورزش بانوان در رشتههای مختلف در این فضای ورزشی راهاندازی کرد.
استاندار آذربایجان شرقی درخصوص شرایط خانه جوانان استان گفت: انتظار دارم در همه شهرستانها یک خانه جوانان ایجاد شود و فرمانداران مکلف خواهم کرد یک خانه جوانان ایجاد شود. همچنین مدیران کل و فرماندهان را مکلف میکنم که یک مشاور جوان انتخاب کنند و خود بنده هم یک حلقه مشورتی با محوریت جوانان تشکیل خواهم داد.
سرمست درخصوص حضور بانوان در ورزشگاهها گفت: ما قولش را دادیم و فراهمسازی زیرساختهای ورزشگاه یادگار امام تبریز را شروع کردیم و در آینده حضورشان پررنگتر خواهد شد.
شاهد تحول بزرگی در ورزش خواهیم بود
در ادامه احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان گفت: من اولین سفر خود را تبریز انتخاب کردم و این استان، به تنهایی میتواند موتور محرک ورزش کشور باشد و حضور یک استاندار خوب و پرانرژی مزید بر علت شد تا برای سفر استانی، شهر تبریز را انتخاب کنم و امیدوارم تصویرسازی خوبی که صورت گرفته است به توسعه ورزش آذربایجان شرقی و شهر تبریز منجر شود.
وی ادامه داد: من به عنوان متولی ورزش، قضاوتم باید عاری از هرگونه تعلقات باشد و باید ظرفیت استان آذربایجان شرقی در نظر گرفته شود. الان در رشته دوومیدانی این استان میتواند ظرفیتهای مدالی قابل توجهی را شکل دهد.
دنیامالی گفت: ما میخواهیم کار بزرگی کنیم و شاهد تحول بزرگی در ورزش خواهیم بود، اگر شما کمک کنید و باعشق کار کردن را مقدم بر هر مساله دیگر قلمداد کنید. ما باید تحول قابل توجهی داشته باشیم و عزت خود را در المپیک لسآنجلس نشان دهیم که این تحریمها ظالمانه است و با وجود تمامی محدودیتها افتخارآفرینی کردیم.
وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش در ورزش دختران توجه کافی را ندارد. ما اگر میخواهیم ورزش را همگانی و استعدادیابی کنیم، باید کارهای لازم را صورت دهیم. من به محض حضور در وزارت ورزش و جوانان، کاروان ایران را در المپیک دانشآموزی بحرین تشکیل دادم. ما باید روحیه رقابتی داشته باشیم و همیشه به فکر جایگاه اول باشیم. در رشتههایی که فراوانی ندارد، ما باید از ظرفیت آموزش و پرورش استفاده کنیم و با رعایت حرمت زنان، به اثربخشی لازم در امور و مسائل مختلف دست پیدا کنیم.
دنیامالی درخصوص بهرهگیری از هوش مصنوعی گفت: فضای آکادمیک تبریز به تنهایی ظرفیت بالایی دارد و از این ظرفیت برای هوش مصنوعی در ورزش باید بهره برد و این در ایران باید محور شود.
وی افزود: ما مشکل چاقی داریم و باید به مرحلهای برسیم که سواد بدنی در تبریز به حدی برسد که دیگر فرد چاقی وجود نداشته باشد و ما تبریز را الگو قرار دهیم.
وی ادامه داد: حوزه سلامت و ورزش همگانی در تبریز جدی است و اگر در تبریز این کار را کنیم، شهرهای دیگر هم این مسیر را پیش خواهند برد. امیدوارم مدیران ما گوش شنوای دغدغههای مردم باشند، ما باید به مردم ارج بنهیم، آنها ولی نعمت ما هستند.
به گزارش ایسنا، او درخصوص تشکیل شورای نخبگان جوان توضیحاتی داد و گفت: من این کار را در وزارت ورزش و جوانان شروع کردم و در تلاش هستیم تا در وزارتخانه ۳۰ نفر مدیر را تربیت کنیم شاید از این ۳۰ نفر چهار مدیر بیرون بیاید اما این کار در استانداری و دستگاههای مختلف میتواند صورت بپذیرد.
انتهای پیام
نظرات