مجید عبداللهی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه ساماندهی مدارس کانکسی در راستای کیفیت بخشی به فضاهای آموزشی در کشور در دستور کار سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور قرار گرفته است گفت: طرح ساماندهی مدارس کانکسی در قالب طرح شهیدپناهی با هدف ساخت مدارس دو، سه و چند کلاسه مستقل در دستور کار است.
وی با بیان اینکه کارهای اجرایی ساماندهی مدارس کانکسی در کشور در دستور کار قرار گرفته است افزود: مشارکت کننده و همراه اصلی وزارت آموزش و پرورش در این کار، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام است و منابع مربوط به این موضوع از محل منابع اعتبارات دولت و خیرین حقیقی و حقوقی تامین میشود.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه ۱۰۰۰ مدرسه کانکسی در کشور شناسایی شده است ادامه داد: نقشههای فنی و اجرایی ساخت مدارس جایگزین مدارس کانکسی در دستور کار قرار است که پس از ابلاغ و شروع عملیات اجرایی در سطح کشور به تدریج این مدارس تکمیل و تحویل آموزش و پرورش داده می شود.
عبداللهی با بیان اینکه پیش بینی شده برای اجرای این کار تا پایان آبان ماه سال جاری بخش عمده این مدارس تکمیل شود گفت: اطلاعات دقیق آن پایان آبان اعلام می شود.
وی با بیان اینکه پروژههای تعدادی از استانهای معین، اندکی با زمانبندی عقبتر است افزود: تلاش شده با تزریق منابع مالی این استانها نیز به میانگین زمان ساماندهی برسند تا قبل از فصل سرما بتوان بخش عمده مدارس کانکسی را ساماندهی کرد و دانش آموزان در فضای مناسبتر از کانکس تحصیل کنند.
معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه بخش عمده کشور دارای مدارس کانکسی است ولی تمرکز این مدارس در استانهای فارس، کهگیلویه و بویر احمد، خراسان رضوی، لرستان، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، اردبیل، آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی است اظهار کرد: به لحاظ پراکندگی در ۲۶ استان کشور ساماندهی مدارس کانکسی در دستور کار قرار گرفته که مراحل نهایی آن در حال طی شدن است تا یکی از مسائل جدی که از گذشته نظام آموزش و پرورش از منظر فضا و تجهیزات با آن روبرو بوده، حل و فصل شود.
انتهای پیام
نظرات