• پنجشنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۳ / ۱۵:۳۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1403072620362
  • خبرنگار : 50455

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم:

علامه حسن‌زاده آملی در تربیت و تزکیه شاخص بود

علامه حسن‌زاده آملی در تربیت و تزکیه شاخص بود

ایسنا/قم یک استاد حوزه علمیه با بیان اینکه علامه حسن زاده آملی در تربیت و تزکیه شاخص بودند گفت: علامه برای کسانی که می‌خواهند مسیر علم و کمال و تربیت را طی کنند و راه را گم نکنند شاخص است.

آیت الله حسن رمضانی، امروز ۲۶ مهرماه در همایش ملی «آیت الله حسن زاده آملی؛ علامه ذوفنون، سالک توحیدی» که در دانشگاه قم برگزار شد، گفت: آنچه علامه حسن‌زاده آملی از خود به جای گذاشته است به همه طالبان علم و معرفت نورافشانی می‌کند و آن را در مسیر کمال و تکامل پیش می‌برد گرچه آن عزیز از نظر ظاهر در میان ما نیست و وجود جسمانی او را از دست داده‌ایم وبه فراق ایشان مبتلا گشته‌ایم اما یاد، آثار، روش و منش ایشان به کنش و واکنش برای ما به یادگار مانده است.

وی با اشاره به هدف از برگزاری این همایش گفت: علامه حسن زاده در منظومه علوم و معارف چون خورشیدی می‌درخشد هر کس که با مقوله علم و معرفت و تزکیه و سلوک و تربیت ارتباطی دارد قطعا یگانه دوران را می‌شناسد، پس هدف از این همایش شناساندن این گوهر و این جوهر نیست بلکه هدف زنده نگاه داشتن یاد آن عالم وارسته و فروزان نگاه داشتن شعله وجودی ایشان است.

استاد سطوح عالی حوزه علمیه قم با تأکید بر اینکه علامه حسن‌زاده آملی بر گردن اهل علم و معرفت حق بزرگی دارد، افزود: بر این اساس احساس تکلیف کردیم تا زوایای وجودی مخفی‌مانده شخصیت علامه را مورد مداقه قرار دهیم تا بیش از پیش شناخته شود.

وی تصریح کرد: استاد حسن زاده آملی در دوران طلبگی به معنی واقعی کلمه نه تنها در فضای علم و فراگیری علوم و معارف، شاخص بودند بلکه در تربیت و در تزکیه و در پاک سازی درون شاخص بودند.

رمضانی افزود: علامه برای کسانی که می‌خواهند مسیر علم و کمال و تربیت را طی کنند و راه را گم نکنند شاخص است، علامه معیار است و ایشان به منزله یک خورشید در منظومه علوم و معارف می‌درخشد.

دبیر علمی همایش ملی علامه حسن زاده آملی(ره) با بیان اینکه مدیون علامه حسن‌زاده آملی هستیم و ایشان به گردن ما حق حیات دارد، گفت: اگر سخن از تربیت و تزکیه است، اگر سخن از فراگیری علوم و معارف است، اگر سخن از جامعیت بین علم و عمل و علوم و فنونی که در حوزه‌های قدیم و جدید مطرح است بدون یاد استاد علامه حسن زاده آملی محال است و ممکن نیست.

در ادامه این همایش از کتاب‌های «پرتوی از جلوه‌های حسن‌زاده در عرفان نظری و عملی»، جلد دوم «نهایةالاشراف فی شرح اوصاف الاشراف» و «پای تخت یار» که به ذکر خاطراتی از شخصیت‌های بزرگ در عرصه عرفان و معرف می‌پردازد و همچنین کتاب «استاد عقل و عشق» رونمایی شد.

به گزارش ایسنا، تأسیس دبیرخانه دائمی علامه ذوالفنون و تقدیر مولفان مقالات و آثار برتر از برنامه‌های دیگر همایش ملی حسن‌زاده آملی بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha