• پنجشنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۶
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 1403072620147
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

تصویب شغل محسوب شدن دستیاری در دولت/ لزوم افزایش سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی

تصویب شغل محسوب شدن دستیاری در دولت/ لزوم افزایش سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی

وزیر بهداشت از پیشنهاد و تصویب احتساب دوره دستیاری به عنوان شغل در جلسه روز گذشته با حضور رییس جمهوری و اعضای دولت خبر داد و ابراز امیدواری کرد که مجلس نیز این موضوع را تصویب کند.

به گزارش ایسنا دکتر محمدرضا ظفرقندی در مجمع عمومی سالیانه سازمان نظام پزشکی که در مجتمع فرهنگی و ورزشی تلاش تهران برگزار شد، حل مشکلات حوزه سلامت و جامعه پزشکی را نیازمند انسجام بدنه جامعه پزشکی، دولت و مجلس دانست و گفت: روز گذشته در جلسات فشرده دولت، یک ساعت فرصت داشتیم که در مورد مشکلات و راهکارهای آن مباحث مهمی مطرح شد.

وی افزود: بر اساس قانون و اسناد بالادستی، سهم سلامت از تولید ناخالص داخلی (GDP) کشورمان باید همتراز و بالاتر از میانگین کشورهای منطقه باشد اما این سهم در حال حاضر به ۴ درصد رسیده که تلاش ما رساندن آن به حداقل ۷ درصد است و با حضور دکتر پزشکیان در ریاست جمهوری و هماهنگی سازمان‌هایی مانند برنامه و بودجه فرصت ویژه ای برای حل چالش ها داریم. 

وزیر بهداشت با بیان اینکه سازمان نظام پزشکی علاوه بر نقادی در تصمیم سازی ها نیز باید مشارکت موثری داشته باشد، افزود: قانون سازمان نظام پزشکی در سال ۸۳ اصلاح و در مجلس و مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز تصویب شد اما امروز پس از گذشت ۲۰ سال لازم است این قانون بازنگری و اصلاح شود.

ظفرقندی تصریح کرد: در قانون قبلی، حق تعیین تعرفه بخش خصوصی بر عهده سازمان نظام پزشکی بود که یکی از مزایای آن قانون محسوب می شد اما بعدا این کار در احکام دائمی قرار گرفت. 

به گزارش وبدا، وزیر بهداشت گفت: با کمک سازمان نظام پزشکی می توانیم این قانون را برای اصلاح به مجلس ارائه کنیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۷-۲۷ ۰۵:۵۳

کاش برای مقطع دکتری رشته‌های فنی و مهندسی هم همین رویکرد بود. چرا تحصیل کرده بهترین دانشگاههای رشته‌های فنی مهندسی باید پراید سوار شن ولی رشته‌های پزشکی پزشکی بنز و بی ام دبلیو؟!