• پنجشنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۳ / ۰۵:۱۴
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 1403072519790
  • خبرنگار : 71654

مسابقه‌ دو ربات‌های انسان‌نمای چین را تماشا کنید

مسابقه‌ دو ربات‌های انسان‌نمای چین را تماشا کنید

چند ماه پیش، شرکت عصر ربات چین(Robot Era)، قابلیت‌های قدم زدن ربات‌های انسان‌نمای XBot-L خود را بر روی دیوار بزرگ چین نشان داد. اکنون این شرکت ویدئویی از دو مدل پرچمدار استار۱(Star۱) خود منتشر کرده است که در صحرای گبی با هم مسابقه دو گذاشته‌اند.

به گزارش ایسنا، شرکت «عصر ربات» به تازگی به فضای ربات‌های انسان نما اضافه شده است اما این شرکت در حال حاضر تعدادی ربات انسان‌نما در ردیف ربات‌های خود دارد و دستی شبیه به دست انسان ایجاد کرده است و در این زمینه کاملا ماهر شده است. این شرکت خلاقیت‌های خود در ویدیوهای تبلیغاتی سرگرم کننده به نمایش می‌گذارد.

به نقل از نیواطلس، آخرین فیلم اواخر ماه گذشته ثبت شد و ربات انسان‌نمای پرچمدار جدید این شرکت، به نام استار ۱(Star۱) را نشان می‌داد. در این ویدیو دو مورد از این ربات‌ها در مسیرهای صخره‌ای، مناظر چمن‌زار و جاده‌های پر پیچ و خم در امتداد بخش‌هایی از صحرای گبی با یکدیگر مسابقه دو می‌دهند. یکی با پای برهنه می‌دود در حالی که دیگری از یک جفت کفش کتانی استفاده می‌کند.

متاسفانه، اطلاعات زیادی در مورد این ربات‌های دونده نداریم، اما می‌توان گفت که ارتفاع آن‌ها ۱.۷۱ متر(۵.۶ فوت) و وزن آن ۶۵ کیلوگرم(۱۴۳ پوند) است.

این شرکت توضیح داد: کنترل اندام و مرکز گرانش پویا یک ربات برای ممکن کردن حرکت مستقل آن در زمین‌های ناهموار ضروری است.

برای مثال، پیمایش در سطوح نرم یا ناهموار نیازمند اتصالات منعطف و تطبیقی ‌است که می‌توانند ضربه‌ها را جذب کرده و با بی‌نظمی‌های سطحی سازگار شوند. برعکس، عبور از سطوح سخت جاده‌ها به کنترل مفصل‌تری برای پایداری نیاز دارد که ربات را ملزم به تعدیل می‌کند.

این شرکت گزارش می‌دهد که ربات انسان نمایی که کفش کتانی پوشیده بود حرکتش را دیر شروع کرد، اما به سرعت به حریف خود رسید و در مجموع ۳۴ دقیقه با سرعت ۳.۶ متر در ثانیه(۸ مایل در ساعت) دوید.

هر دو ربات دارای موتورهای مشترک ۴۰۰ نیوتن متری(۲۹۵ پوند فوت) هستند. محاسبات هوش مصنوعی به آنها کمک می‌کند تا دنیای اطراف خود را درک کنند و با سطوح مختلف سازگار شوند.

استار ۱ که دارای یک شبکه عصبی است، به سرعت مهارت‌های جدید را یاد می‌گیرد و با وظایف مختلف سازگار می‌شود. این تطبیق پذیری، آن را قادر می‌سازد تا بین سه حالت راه رفتن، دویدن و پریدن تغییر روش دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۷-۲۶ ۰۵:۳۶

گزارش جالبی بود پس ربات های ایران کجابودند؟؟!!!